Stručnjaci kažu da svatko može izgubiti težinu na dijetama s 1.200 kalorija dnevno – ali što to točno izgleda?

1.200 kalorija zvuči tako sitno, zar ne? Ali ako pokušavate izgubiti težinu, stručnjaci za prehranu često kažu da svatko može vidjeti uspjeh na dijetama s kalorijama od 1.000 kalorija. No, kako točno izgleda? Izvoli…

0830 1200 calorie diet
FOTO: Reuse Rights Limited. Za više informacija obratite se tvrtki Meredith.

Vidite gore navedenu hranu? To je ono što izgleda 1200 kalorija.

Registrirani dietician Kerri-Ann Jennings, čiji je i urednik za Jesti dobro časopis, kaže, ako želite ozbiljno shvatiti zdravo mršavljenje, 1.200 kalorija može biti vaš čarobni broj. “[M] osti će izgubiti težinu na 1.200 kalorijskoj prehrani, koja je i najniža koju svakodnevno možete kalorijalno mijenjati dok još dobivate sve potrebne hranjive tvari”, piše.

Zapravo, natrag kad sam imao težinu za izgubiti, dietician je predložio da smanjiti unos hrane do 1200 kalorija dnevno, a ja sam – i to mi je pomogla da izgubim težinu. Međutim, nije bilo lako (bio sam gladan), i to nije bilo nešto što biste trebali ili trebali podnijeti dugo vremena.

Ipak, ako razmišljate o davanju niže kalorijske dijete i potražite savjet o tome što točno jesti za doručak, ručak, večeru i zalogaje, pogledajte Jesti dobro fantastičan plan prehrane, koji je prepun hranjivih receptnih ideja.

Volio bih znati jeste li imali sreću s gubitkom tjelesne težine kako biste smanjili kalorije do čarobnog broja 1200. Što je radio za tebe?

p.s. Jedi ovo, zatrudni? Prehrana trudnoće koju stručnjaci kažu rade. I, Lady Gaga je napravio ovu veliku promjenu da padne 10 kilograma…

Fotografija: Jelo dobro