To vrijeme sam razgovarao s glasom Blake Sheltonom, a on je bio bez košulja …

Nema sumnje o tome: April pripada Blake Sheltonu. Osim objavljivanja najnovijeg albuma, Temeljeno na istinitoj priči…, i udružujući nagrade Akademije country glazbe, vratio se u veliki crveni Glas stolica.

Blake shelton voice

Jedini problem? Ne može odgonetnuti koji od njegovih suparnika natjecatelje na smeće ove godine. Uostalom, Adam Levine u posljednje vrijeme nije u posljednje vrijeme pobjegao: “On je više poput navijačice na marginama”, Shelton pukne. A prljava nova djeca Usher i Shakira predstavljaju svoje probleme. “Usher nije novakinja”, kaže on. “Već je mentorizirao Justina Biebera, a Shakira je lijepa djevojka, samo želim da me zagrlila.”

Ali nemojte se brinuti za bilo kakvu flertu Shakira kemiju. Shelton je tako lud za svoju suprugu, Miranda Lambert, postavio je razrađene razgovore s turnejskim autobusom za stalno putujuće parove. “Jednom sam prolazio kroz Ohio, a ona je dolazila sa sjeveroistoka”, prisjeća se, “pa smo se susreli u blizini jezera Erie, kuhani i pripremili satima na autobusu.”

Ta zdrava doza humora i požude je 36-godišnji Oklahoma native M.O. Tijekom ovog intervjua, što je učinio dok se pripremao za događaj, njegov publicist prekinuo je tražiti da obuče majicu. Ali nitko ne cenzurira Shelton. Ne o njegovoj tipičnoj noći kod kuće (“ja i moja supruga, 700 različitih životinja koje su se mazile i pizdile”), a ne o njegovom mjehuru (“Carson Daly preporučuje Pedialyte”), a ne o njegovoj Hoda Kotb-u (“Ona je velika stvar”).

A što se tiče njegovog ugleda za njegov govor? “Ako ne vrijeđaš jednu skupinu ljudi,” kaže on, “ne zabavljaš drugu.” Učite nas za Team Entertained.

Pročitajte više u travnju Glamur, na kioscima 12. ožujka ili preuzmite digitalno izdanje na tabletu odmah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2