Sigurno Čini se da Ariana Grande potvrdila njezin angažman na Twitteru

Nakon izvješća o tome kako su Ariana Grande i Pete Davidson angažirani poslali su Internet u potpunu bjesnilo, pop zvijezda možda je posredno potvrdila vijest na svom Twitter računu.

U ponedjeljak je izjavio nekoliko izvora narod da je pjevačica “No Tears Left to Cry” i Subotom navečer uživo komičar je doista bio angažiran da se oženio nakon što je bio upoznat samo nekoliko tjedana. Ubrzo nakon toga, Grande je objavio cvrkut koji je nejasno nagovijestio nešto: “Volim u … sm … bye”, napisala je, zajedno s mnogim majmunima koji pokrivaju svoje oči emojis. Međutim, sudeći po njoj voli na Twitteru i nekim novijim postovima, stvari su malo manje nejasne.

“istinska sreća je još uvijek vaš najbolji pogled”, “čestitam, ne zaslužujete ništa osim sreće” i “Nadam se da zna da je dobar za nas”, samo su neki od slatkih postova od navijača koje je Grande volio u prošlosti 24 sata. “U svakom slučaju, očekujem da ću biti groomsman i volio bih vegansku opciju za prijem.” Mazel tov hun! @ArianaGrande “, napisao je jedan fan na Twitteru. “Pobrinite se da nemna ima zapanjujuću odjeću”, rekao je drugi, upućujući na Grandeovu ljubljenu baku. Drugi se priprema za ono što je svakako sigurno najskuplje vjenčanje svih vremena, kada i ako se to dogodi. “Arianina vjenčanja izdvojila bi kraljevske vjenčane dame”, jedna je osoba tweetirala, uz smiješnu sliku Stevea Harveya. “Uvijek ću voljeti više i to je neosporni čaj za danas mrs.davidson”, napisao je još jedan.

Ne samo da je Ari volio tona tweetova koji se odnose na angažman, vjenčanje i budućnost “gospođa Davidson”, ali ona je također odgovorila na nekoliko njih. Kao odgovor na obožavatelja rekavši kako se Pete ženi s fandom, rekla je, “HAHAHAHAHAHH JE PISMUJENA”. Ona je također rekla da je “plakala” i “nervozna”, “volim toliko f * ckin puno, hi, ja sam tako sretan i uzbuđen”, odgovorila je jednom fanu.

Međutim, nije bilo sve ljubavi; ona je tweet unutar vic koji ljepušan velik dio brtve posao na dugogodišnji odnos. “Moramo razgovarati @ camila_cabello”, rekla je, govoreći o činjenici da Grande i Camila Cabello imaju šalu da su u braku. Na Grandeovog rođendana 2017., Cabello je tweetovao: “Sretan rođendan svojoj prekrasnoj supruzi @ArianaGrande, 4 godine, i bezbroj pasa kasnije i još uvijek jak. ��❤️����❤️����❤️������������ „. Ovo sve sigurno izgleda kao potvrda nama.