Princ Harry i Meghan Markle prvi ples bio je prijavljen na ovu savršenu pjesmu

Kraljevska svadbena svečanost, kako se očekuje, jednostavno je zapanjujuća – haljina! zavjete! poljubac! – a čim je vožnja vagonom preko Windsora bila gotova, 600 svadbenih gostiju i mladenaca okupilo se za prvu prijem dana, koji je bio domaćin kraljice Elizabete II..

Nakon toga, Meghan se ponovno pojavio kad su se kamere promijenile u elegantnu haljinu Stella McCartney – Harry u tuxu – a par je odbačeno u berba Jaguara do Frogmore Housea za njihov večernji prijem. Ovaj prijem, koji je bio domaćin Harryjevog “pa” princa Charlesa, vidio je relativno malu 250 ljudi okupljeno u kraljevskom odmaralištu na dvoru Windsor Castle za ono što zvuči kao nevjerojatna večer. Vrata su bila zatvorena za paparazzi i netko tko nije na popisu gostiju, ali evo što znamo do sada.

Opsjednuti s royalima? Isti. Kliknite ovdje da biste ažuriranja Meghan Marklea i još više dobili iz našeg dnevnog biltena.

Mjesto je bilo jedno-od-vrste.

Smještena unutar 33 hektara privatnog terena dvorca Windsor – gdje su Harry i Meghan iznenadili kada su se počeli družiti – je Frogmore kuća, rezidencija sedamnaestog stoljeća, gdje je bio domaćin. Vani? Staklena šipka za koju se govorilo da je izgrađena po mjeri i za koju se smatra da košta 300.000 funti ili više od 400.000 dolara.

Bio je domaćin iznenađenja.

Princ Charles je tehnički bacio bash, ali događaj je bio domaćin – u potpunom iznenađenju – domaćinu Jamesa Cordena Carpool karaoke i Late Late Show.

Imali su slatki autobus koji će odvesti goste na recepciju.

Gosti koji borave u hotelu Coworth Park u Ascotu skočili su na dvokrevetni autobus koji će se prevesti u Frogmore oko 7:15 sati. Ostali gosti došli su u svoje automobile, veće autobuse i minivane. Princeze Beatrice i Eugenie u Bentleyu oko 7:30.

Međutim, pažljivo usklađeni planovi nisu bili bez nekih poteza: Prema Sunce, George Clooney, koji se zaustavio u srebrnoj Audiji, očito je “odgađao policajci” prije nego što je krenuo na recepciju. “Nizozemski A-lister vidio se u animiranoj raspravi s čuvarima 10 minuta na Frogmore Houseu nakon subote”, izvijestio je. (Policajac, međutim, navodno je imao veliki osmijeh na licu, pa su svi znakovi upućivali na prijateljsku interakciju s navijačima.)

Moglo bi biti teško doći do fotografija.

Prema ET Online, vjerojatno je da su gosti zamoljeni da predaju svoje telefone po dolasku, što znači da se ono što se događa na kraljevskom svadbenom prijemu ostaje na kraljevskoj večeri. Will i Kate zatražili su od svojih gostiju da učine isto, a do danas ništa nije izronilo.

Naravno, to znači da će večernji prijem biti tamo gdje se sve zabava stvarno događa. Barem imamo ovaj uvid u Meghan i Harry koji voze u svom (divnom) Jagu:

Meghan Markle je održao govor.

Kraljica stručnjaka Katie Nicholl izjavila je za ET Online da će Meghan na večernjem prijemu napraviti svoj prvi govor kao vojvotkinja Sussexa.

Prema Dnevna pošta, Meghan je zahvalio kraljevskoj obitelji da je pozdravlja u obitelji.

Tako je i princ William-ja, njegov je bio više pečen.

William i Harry podijelili su neke lijepe bratske trenutke koji su hodali prema crkvi i čekali Meghan, ali William je očito doista zasjao na večernjem prijemu. Pečat mladoženja njegovog najboljeg muškarca prilično je dobar za tečaj na britanskim svadbama, a prema Dnevna pošta, Hoće li biti malo “nestašan”. Oh, da bude let na tom zidu.

Glazba je bila povezana – do određenog stupnja.

Par, koji je navodno uzeo veliku pažnju odabiru glazbe za svoj drugi, očito se spustio na plesnom podiju kako bi kušao glazbu (Harryov favorit, prema Sunce). Očigledno je popisa skladbi bio Sam Totolee, koji je prošle godine nastupao i na Pippa Middletonovom vjenčanju. Zvuči dovoljno dobro, ali Elton John ponovno je sjeo na glasovir. Nevjerojatan.

Prvi ples mladenaca bio je savršenstvo.

Prema Telegraf, prvi ples parova bio je “Želim plesati s nekim” Whitney Houston, što je očito Meghanova “sretna pjesma” (isto).

Hrana zvuči iznenađujuće i potpuno podzemno.

Prema Sunce, gosti na vjenčanju pojeli su neke lijepe hrane. Prema Dnevna poštaizvori, gosti su se sjeli na “proljeće susreće se s ljetima”, tematske kanape i organsku večeru koja traje od 7:30 do 10.

Bilo je i više da dođemo: nakon dugog dana (i nakon nekoliko pića), koji se ne žele uklopiti u “prljave hamburgere” kao ponoćni zalogaj? Candy cripe – to je pamučna bombona za nas Yanks – također je bila na ruci za one koji žele nešto slatko kao sat udario 12.

Njihov potpisni koktel je divan – a ostatak pića prilično je velik.

Prema Sunce, par je izradio koktel nazvan “Kad je Harry Met Meghan”. Baza je bila rum, a đumbir (yep, očito u kima glavom kršćaninu Sussexove kose).

Ako niste bili oduševljeni potpisom koktela, bilo je “piće svijeta”, temeljeno na baru, prema Dnevna pošta.

Vatromet je zaokružio noć.

Jesmo li očekivali nešto manje od kraljevskog vjenčanja?

Kraljevski mladenci nisu se morali brinuti o vožnji kući.

Prema Sky Newsu, par i kraljevska obitelj provodili su svoju prvu noć tamo, ali gosti su bili izlazili iz izlaznih fotografa koji nisu imali pristup.

Ali stranka nije završila tamo.

Očigledno je da je nekoliko gostiju izašlo iz dvorca i uletjelo u veliki grad za poslije-nakon zabave, počevši oko 1:00 ujutro, u Chiltern Firehouseu u prestižnoj četvrti Marylebone u Londonu. Prema Dnevna pošta, bilo je još jedna stranka u radovima – u zvučno izoliranoj privatnoj kući u jednako fancy susjedstvu Chelsea.

4 puta Princ Harry nas je zaradio u (Pa, His) Royal Wedding

Svi mali načini Harry i Meghan su plaćali danak Dianu tijekom njihovog kraljevskog vjenčanja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =