Ples sa zvijezdama Mark Ballas je angažiran!

Još Ples sa zvijezdama vjenčanje je u djelima! DWTS pro Mark Ballas potvrđuje da su on i njegova dugogodišnja djevojka (i Alexander Jean kolega iz reda) BC Jeana angažirana.

1 mark ballas bc jean engagement ring engaged dwts dancing with the stars 0122 getty

Njegove vijesti o angažmanu, naravno, dolaze uoči Julianne Houghovog ljetnog angažmana, Maksim Chmerkovskiy i Peta Murgatroydovog angažmana u prosincu, a kolega plesa za Witney Carsonov siječanj vjenčanje.

Kliknite ovdje za izbliza fotografiju angažirajućeg prsta Witney Carsona!

Mark je predložio BC-u (tko je, zabavna činjenica, napisao Beyonceov “Ako sam bio dječak”), dan prije zahvalnosti prošle godine, opremajući svoje kućne sjenice i “plakate svih svojih omiljenih bendova posvuda”. Obložio je prilazni put sa ružom i ljubičastim laticama u čast njihove pjesme “Ruže i Violeti” Aleksandra Jean.

“Sve je otišlo na plan i način uređenja kuće – bilo je to sasvim nevjerojatno”, rekao je Mark Pristup Hollywoodu. “Bilo je apsolutno savršeno, stvarno je bilo.”

Mogao bi juuuuust uhvatiti uvid u BC novi angažman prsten kad bend nastupa u The Viper Room ranije ovog mjeseca. Bit ćemo u potrazi za boljim fotografijama.

2 mark ballas bc jean engagement ring engaged dwts dancing with the stars 0122 getty
3 mark ballas bc jean engagement ring engaged dwts dancing with the stars 0122 getty

ICYMI: Bachelor Ben Higgins otkriva hoće li se pridružiti Ples sa zvijezdama

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 28