Melissa McCarthy otkriva 10 žena koje su promijenile njezin život

Svaki mjesec pitamo jednu nevjerojatnu ženu: Tko vas je stvorio vas? Ovdje, Špijun zvijezda Melissa McCarthy raspravlja o svom dream teamu.

Melissa mccarthy brian bowen smith

1. Ellen DeGeneres

Komičar i TV voditelj

Kad je odlučila izaći na svoj sitcom, oštetila je karijeru do te mjere da nije mislila da će je vratiti. Ali ona je učinila, a ona je utrla put ženama da mogu reći: “Ovo sam tko sam i ne moram se ponašati na bilo koji drugi način”.

2. Jane Goodall

Antropolog i autor

Vidio sam Jane Goodall kad sam bio na faksu na Sveučilištu Southern Illinois. Čujem kako je njezin govor o svom radu u džungli imao nevjerojatan utjecaj na mene u 18.

3. Julie Bean

Suizvršni producent, Mike i Molly

Obično nema mnogo žena koje pišu na sitcomu. Julie se tako dobro zadržala u dječačkom klubu i uvijek mi je drago što je leđa u toj sobi.

4. Angelina Jolie

Glumica i aktivistica

Evo nekoga tko bi mogao voditi vrlo omiljeni život, no odlučio se usredotočiti na djecu i ljude koji nemaju glasa. Ne mora to učiniti; ona samo odabere živjeti na ispravan način.

5. Björk

Glazbenik

Kad sam bio mlađi, zvao sam bivši bend Björkova poput Sugarcube – jer sam izgledao i odjenula poput nje. Volim vizualnu estetiku koju stavlja u njezinu glazbu. Započnite s njezinim videozapisima; izgubit ćete nekoliko sati svog života.

6. Diana Nyad

Plivač na daljinu

Kakav divan manijak, zar ne? U 64 godini pliva od Kube do Floride? Uvijek sam se sanjario o tome koliko je narednika morala slušati. U doba kada postoji toliko mnogo žeravica, mislim da je netko tko odluči da to ne preuzme, nevjerojatno loš.

7. Louise Bourgeois

Umjetnik

Imala sam veliki plakat u sobi Louise u studentskom sobi u tamnom kaputu, držeći ogroman falički objekt. Nije postigla slavu kao umjetnica do kasnog života, ali je nastavila živjeti i stvarati umjetnost kako je htjela.

8. Hillary Rodham Clinton

Političar

To je toliko važno da mlade žene i djevojke u ovoj zemlji vide ženske političare. I tako sam uzbuđena što je trčala. Moj Bože, da.

9. Nicole Holofcener

Direktor

Odabrala je put koji joj je omogućio da napravi točnu vrstu filma koju želi. volim Dovoljno je rekao. U tom filmu nije bilo lažne sekunde: ne pogled, a ne pucanj. Jednog dana nadam se da mogu prisiliti tu ženu da mi dopusti da radim s njom.

10. Sandy McCarthy

Moja majka

Kad sam joj rekao sve lude stvari koje sam želio učiniti, Sandy me pogledao i rekao: “Zašto ne bi?” Pitala sam je: “Zašto mi nisi rekao da pokušam nešto drugo?” Ona odlazi: “Htio si to učiniti, pa sam ti samo rekao da to učinite.” Dobio sam hit sa sretnim štapom, jer je to osoba koja me ohrabruje.