Konačno znamo ime Ryan Reynolds i Blake Lively’s Second Child

Ryan Reynolds i Blake Lively probili su internet prošli tjedan kada su doveli svoje dvije kćeri na ceremoniju indukcije Reynoldsove hollywoodske Walk of Fame. Izlet je označio prvo javno nastupanje obitelji kao cjelokupnu jedinicu, a bilo je previše slatko za riječi. (Ako ste zaboravili na ovo ili samo trebate pokupiti-me-up, zavirite u slike ovdje.

Reynolds i Lively izuzetno su privatni sa svojom djecom, što je ovaj izgled učinilo posebno uzbudljivo. Zapravo, toliko su privatni da su na ceremoniji prošlog tjedna još uvijek otkrivali ime djeteta 2, kojega su pozdravili u rujnu.

Ali sada, prema Us Tjedno, otkriveno je ime Reynoldsa i Livelyova druga skupina radosti i ozbiljno je lijepa. Jeste li spremni za ovo??

Bubanj, molim te: njihovo drugo dijete zove se … Ines!

Da, Ines. Nakon dva mjeseca čekanja s oduševljenim dahom konačno imamo naš odgovor – i to je potpuno vrijedno toga. Ines je divno ime. Međutim, sada smo znatiželjni kako je par sletio na ime. Je li obiteljski? Slučajna? Sigurno pobjeđuje iz Excalibur Anaconda, tako da smo zadovoljni time.

Divimo se Reynoldsu zbog čega je taj naziv tajnu tako dugo. Ako se sjećate, on je nenamjerno otkrio rod njegova drugog djeteta Conan prije nego što ga je Lively želio.

“Dva [djeca] ispod dvije su teške”, reče Reynolds. “Da, mnogo estrogena. Kao da je američka djevojčica uzeo š-t na moj život.”

Naravno, on je napravio za to nekoliko tjedana kasnije, kada je gushed o svojoj djeci u Kanadi eTalk.

“Samo još”, rekao je. “Postoji više ljubavi, ima više pelena, znate više.”

Oče godine preljubnice, jesam li u pravu? Ne možemo čekati da čitamo o Inesovoj i Jamesovoj avanturi na Reynoldsovom smiješnom Twitter računu.