Fotografije Blake Live koriste za slanje Leonardo DiCaprio zvuka, Um, zanimljivo

TBT 2011, kada Tračerica bio je na vrhuncu, a Blake Lively i Leonardo DiCaprio bili su vrući i teški usred njihove petomjesečne veze. Njihovo bacanje moglo je biti kratkotrajno, ali jedan od njihovih slatkih (ili jezivih, ovisno o kome pitate) par tradicije očito živi na.

U čast Tračericadesetogodišnjicu, sajam taštine izdao je nostalgiju koja izaziva usmenu povijest s nekim od likova i članova emisije. Komad je prepun pop-kulturno značajnih informacija, poput činjenice da Ed Westwick kaže da još uvijek nema pojma tko je zapravo Gossip Girl. Ali najviše iznenađujuće zabava Tračerica info je došlo od izvršnog producenta Joshua Safran, koji je svijet ostavio u tajnosti o živahnom i DiCaprijevu odnosu. Naime, ona je nekad fotografirala stanicu Stan Stanleyja i poslala mu ga.

“Naučili smo puno od Blake”, rekao je Safran za VF. “Kad sam razmišljao o snimanju LA epizoda, Blake je u to vrijeme bio u vezi s [DiCrio], a ona je imala tu lutku koju je slikala da je poslala Leu. bio je pre-Instagram, dokumentirajući svoj život na fotografijama na način da ljudi još nisu radili. “

Ne baš kakva vrsta dopisivanja koju biste očekivali od A-popisa, a ipak je sladak. Ipak, ona ne drži svijeću njoj i Ryanovim današnjim, parnim tradicijama vezanim za fotografiju. (Mislim, jeste li u posljednje vrijeme vidjeli Instagramove feedove?)

TBD je li potpisala svoje poruke Leu, “XOXO, Blake”, ali idemo dalje i zamislimo da je ona učinila.

Fotografije iz 30. obljetnice rođendana Blake Lively jesu Peak Blake Live

Blake Lively samo ljubi za nju Instagram Trolls