Fanovi Misle da je Taylor Swiftova nova pjesma nastavak jednog od njezinih najvećih hitova

Taylor Swift obožavatelji, pripremite se da ne spavate večeras: Vaša kraljica pada u ponoć novu pjesmu pod nazivom “Nazovite ono što želite”. “Nazovite ono što želite” je četvrti singl koji je Swift objavio s nadolazećeg albuma, Ugled, i, ne iznenađujuće, navijači ne mogu zaustaviti zujanje o tome. Danas ne znamo mnogo o tome – ona je zadirala samo nekoliko tekstova na Instagramu – ali to ne sprječava Swiftiesa da sanjaju razrađene teorije. To je bio par za tečaj Ugled, nakon svega: Swift ispušta novu pjesmu ili videozapis, a obožavatelji provode sate dok ga dekodiraju kao detektivi. Kako bi inače trebali proći vremena prije 10. studenog?

A teorije za ovu pjesmu posebno su zanimljive. No, dominantan je, međutim, da je to nastavak vrste Swiftovih hitova “Love Story” iz 2008., koji je došao s njezinog albuma Neustrašiv. Obožavatelji ne mogu pomoći, već primijetiti paralele između tekstova “Ljubavne priče” i onih koje je Swift pregledavao iz “Call It What You Want”.

“Romeo me spasi … Odvedite me negdje gdje bismo mogli biti sami, čekat ću, sve što treba ostaviti je pokrenuti, to je ljubavna priča, bebe, samo kaži” da “,” Swift pjeva “Love Story. “

Sada pogledajte ove riječi iz njezine nove pjesme: “Ne morate me spasiti … ali biste li bježali sa mnom?” Ako je ova teorija istinita, onda Swift u potpunosti pokreće pripovijest. Na “Ljubavnoj priči”, ona treba “Romeo” da je spasi; ona mora pobjeći. Sada, ona ne treba štedjeti; umjesto toga, odabire da pobjegne s njom “Romeo”. To je u biti autonomna verzija “Love Story”, a navijači su pumped:

Tako su u pravu? Otkrit ćemo kad Swift padne “Nazovite što želite” večeras.

Kako Taylor Swift računa na modu da je promijeni Ugled

Taylor Swift samo je potvrdio nekoliko teorija o njenom “Ready for It” video