Donald Trump, suprug godine, dobio je svoju ženu “Lijepu karticu” za rođendan

Predsjednik Donald Trump pozvao je u svoj omiljeni program vijesti ujutro, Fox News ‘ Fox i prijatelji, da se druži s trojicom adornih domaćina. No, kada je Trump komentirao kako je to odgovarajući dan za takav intervju jer je rođendan prve dame Melanie Trump, stvari su počele biti neugodne.

“Odabrao sam vrlo, vrlo poseban dan jer je to Melanijin rođendan”, rekao je Trump kako bi započeo telefonski razgovor. “Rekao sam,” Hajde da radimo na Melanijinom rođendanu. ” Sretan rođendan, Melanija. ” Možda osjeća priliku da humanizira Trump malo, Fox i prijatelji domaćin Brian Kilmeade zatim bacio Trump pitanje softball: Što je kupio svoju posebnu damu za svoj veliki dan?

“Pa, bolje da ne ulazim u to jer mogu doći u nevolje”, napokon je reagirao Trump nakon stanke. “Možda joj nisam toliko dobila, dobio sam joj lijepu karticu!” “Znate da sam prezauzet da bih trčao u potrazi za poklonom, OK, ali imam lijepu karticu i lijepa cvijeća.” Možda su tweetske oluje Kanye Westa previše vremena.

Međutim, on je bacio kompliment Melanijin način kako se ona nosila tijekom nedavnog državnog posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte. (Tisak je također bio prilično povoljan.) “U Francuskoj je učinila fantastičan posao”, istaknuo je. “Reći ću ti što, francuski su ljudi bili čarobni zbog onoga što se dogodilo.”

Između nedostatka darivanja i parove najnovije katastrofe koja vodi ruku, molimo budite spremni naručiti još #FreeMelania majica.