Channing Tatum napravio Jenna Dewan Tatum Cry prije nego što je predložio – a ne na dobar način

Channing Tatum se legendarno upoznao i zaljubio u svoju sada suprugu Jenu Dewan Tatum na skupu njihovih hitova filma 2006, Istupiti, i odmah su se počeli poznavati. (Bio je gol kad ju je pitao, bilo je to sve.) Ali kada je došlo vrijeme da se predloži, Channing je bio previše dobar glumac, a njegov kreativan način zadržavanja prijedloga bio je tajna totalno opaljen.

Čini se da je Channing čuvao svoje namjere da popiše pitanje tako da se pokrivao Jennom doslovnim suzama. “Kad sam predložila mojoj ženi, učinio sam nešto prilično okrutno jer sam mislio da je na mene. U osnovi sam joj rekao da se nikad nisam htjela udati i pokušati je odbaciti “, izjavio je u intervjuu BBC Radio 1.” Rekao sam joj: “Ne vjerujem u ustanovu braka, a ja ne mislim da se ikada želim vjenčati. ” U osnovi se slomila plakanjem. “

Jadna Jenna! Njezine su su suze vjerojatno pomogle u brzini. “Bio sam kao,” O, čovječe, plače, to uopće ne ide dobro “, pa sam joj morala predložiti prije nego kasnije”, kazao je glumac.

Usput, ako priča o muškarcu koji uvjerava svoju djevojku nikad se ne želi udati, pa će biti odbacena od mirisa svojih planova da predloži zvukove malo poznate, jer to je i priča sezone šest Prijatelji finale, gdje Chandler kaže Monici da se nikada ne želi udati, iako je zapravo bio prsten u kupovini s Phoebeom. Klasični Chandler / Channing.

U stvarnom životu, Channing je predložio 2008. godine u Maui, Hawaii. On i Jenna već 12 godina zajedno su se udali za osam, a sada su roditelji drage kćeri četvorogodišnje, Everly. Sve je dobro da završava dobro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 79