Vjenčanja: najsjajniji vjenčani nakit koji sam ikada vidio

Naravno, možete dobiti vaše ime i datum vjenčanja urezan na vašem vjenčanju, ali ovaj prsten se personalizira toliko daleko.

Vi trošite sav novac na angažirane fotografije; možete ih nositi sa sobom u svakom trenutku! Briljantni britanski umjetnik, Luke Jerram, stvorio je vjenčani prsten za svoju ženu koji projektira fotografije kroz dragulj unutar nakita.

0729 projecting ring by day we

Kad se osvijetli, možete vidjeti sitne fotografije, slične slajdove na View-Masteru (sjetite se onih iz 80-ih godina ?!). U mraku, sve što je potrebno je mali izvor svjetlosti za povećanje slike i projektirati ih na površinu.

0729 projecting ring by night we

Tako uredno, u redu?

I to nije sve – dijapozitivi se mogu ukloniti, tako da jednog dana možete tamo staviti svoje vjenčane fotografije. I dan nakon toga, fotografije svoje djece. (Ah …)

Nažalost, Luke ne stvara ove prstene samo za nekoga (i koliko je to strašno – neki je jerk ušao u njegov dom i STOLE jedno-od-of-a-vrste stvaranja!), Ali ako imate kreativan plijen – biti, recite mu da dobije pukotine na sličan način.

Kao da taj prsten nije bio dovoljno hladno, angažman koji je Luke dao svojoj sretnoj ženi može reproducirati zvuk svog prijedloga kada pop nakitu u rekordera. Slušao bih Pavlov prijedlog na petlji kad god se osjećam!

Hoćete li nositi izvanredan prsten kao što je ovaj? Ili vam je draže redoviti ol ‘zlato (ili platina ili paladij)? Koliko ćete potrošiti na prsten koji bi mogao projektirati fotografije – ili igrati svoj prijedlog?

Više vjenčanja nakit ideje__

Kako nositi lažni vjenčanik bez ikoga tko zna

Pomozite! Nema vjenčanja!

Učiniti ili ne: Nosite drveni vjenčanik

Više načina za dobivanje glamura

Posjetite Shopglamour.com za slatke stvari počevši od samo 10 dolara!

Unesite najnovije nagradne igre Glamour!

Pratite nas na Twitteru

Dodajte nas na svoju iGoogle početnu stranicu