Jednostavno popravljanje za angažmanni prsten To je TINY Bit Too Big

Kada smo prošli tjedan provjeravali zvijezde za angažmane slavnih, nekoliko vas je primijetilo da je prsten sa Reese Witherspoonom prilično dramatično s jedne strane.

0120 reese witherspoon engagement ring we
FOTO: Getty Images

Siguran sam da težina tog 4-karatnog dijamanta ima veze s tim, ali čak i najsigurniji prstenovi mogu odbiti na stranu ako su samo sitni preveliki.

Pa zašto Reese ne bi samo njezin prsten malo manji? Mogu razmišljati o dva razloga:

  1. Ako je vaš zglob širi od baze vašeg prsta, prsten mora biti dovoljno velik da ide preko zgloba.

  2. Ako nosite svoj prsten svaki dan, želite da bude malo opušteno da se prilagodi za oticanje. (Moje ruke su uvijek malo natečene – tako da moj prsten uvijek bude lagodan – nakon dugog vremena!)

Ali to ne znači da Reese (ili vi!) Mora zauvijek biti zaglavljen s disketnim prstenom! (I ona ne mora koristiti jedan od onih slajdova na sizerima koji izgledaju potpuno proračun!)

Tu se zove Cushion Solution, koji izlazi iz cijevi poput gumenog cementa i odlazi preko noći na teksturu gumene odbojne lopte. Stoga je čvrsta, ali ima dobru količinu davanja.

0120 engagement rings cushion we

Ako imate veliki problem rukovanja sa zglobom, još uvijek možete olakšati prsten preko zglobova i bit će vam više čvrsto na prstu.

Ako vam ruke prilijepljuju, možete ukloniti traku Cushion Solution kada se vaš prsten počne osjećati čvrsto. Neće oštetiti metal, a zatim iscijediti drugu traku kada ponovno počne pušiti.

genije!

Je li netko od vas pate od prstena koji slijeva na jednu stranu? Jeste li razmišljali o ponovnoj veličini? Ili to nije opcija?

Slika 1: Getty Images. Slika 2: Ljubaznošću Amazon.coma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 32