Što učiniti ako se povezujete i vaš tip ne može, Um, izvoditi

Život je težak. Osim kada nije. I tamo se stvarna nevolja može početi. Kao i za ovu mladu damu, čiji dečko ima neke poteškoće u dobivanju vojnika koji pozdravlja glavni događaj.

0112 hooking up cant get hard da

* Dragi pojedinačni John, *

* Počeo sam se upoznati s velikim tipom prije nekoliko mjeseci, a sve o našem odnosu bilo je nevjerojatno … osim spola. Prvi put smo pokušali seksati, nije mogao ostati teško. Mislio sam da je to samo alkohol, ali isto se i dogodilo svaki put kad pokušavamo spavati zajedno. On je uzbuđen, ali kada je riječ o činjenju djela, postaje mek. Pokušao sam za oralni seks i ručno ga potaknuti, ali bez uspjeha. Kaže da je to samo anksioznost u izvedbi i što više misli o tome, to se još gore. Seks mi je izuzetno važan i ako ne može ući u igru, nisam siguran da mogu ostati s njim.

— Nije sve tamo * Ovo je sranje za oboje. Mogu se povezati. Znam da neću moći izvesti na razini koju bih volio nakon upijanja alkohola, pa ga samo izbjegavam (seks nakon zabave). Ako se nakon noći u gradu skaču u krevet s prijateljicom, samo joj javim da seks vjerojatno nije u karticama, barem koliko se mene i mom momka tiče. Ali ako je njezina i njezina prijateljica još uvijek igraju, dajem joj sveučilište. Sigurno sam predgovor s upozorenjem – tako se ne osjećam krivim ili kao neuspjeh ako stvari ne rade na mojem kraju “.

Problem ima tendenciju da bude kada je riječ o problemu bez alkohola, kao što je gore navedeno. Pogotovo zato što jednom kada se dogodi nekom momku, vrlo je lako da se to i dalje događa. Evo što je seks stručnjak, dr. Hilda Hutcherson je morao reći na temu:

“Istina poremećaja erekcije (ED) je neuobičajena kod muškaraca mlađih od 40 godina. No, mlađi muškarci mogu povremeno imati probleme nakon pijenja (alkohol smanjuje inhibicije i može potaknuti želju za seksom, ali zapravo je vrlo uobičajena ubojica erekcije.) Ako alkohol nije uključen , zapitajte se: Je li vaš partner depresivan ili više frazzled nego obično? Stres i anksioznost zapravo mogu smanjiti protok krvi u penis.

Problem je kada jednom mladić doživi prvu epizodu disfunkcije erekcije, on se može zaplašiti da će se opet dogoditi i početi se emotivno povući sa svog partnera. Također može imati toliko tjeskobu nad njim da je postao teško dobiti ili održavati erekciju sljedeći put. “

Ono što ja predlažem je uzimanje pritiska od seksa koncentrirajući se na druge oblike seksualnog izražavanja (poput masaže, ljubljenja, pa čak i oralnog seksa). Ali ako se problem vašeg partnera nastavi, trebao ga je dovesti sa svojim liječnikom – ED može biti simptom bolesti poput dijabetesa ili nuspojava lijekova, poput nekih antidepresiva. “

Hvala doc!

Jeste li se ikad bavili momkom koji nije mogao dobiti, ili ga zadržati? Je li se situacija popravila? Kako?

Imate li pitanja o Dating, Relationships ili Sex for Single John? Pošaljite je ovdje.

Više o povezivanju na Glamour.com__

10 seksualnih pitanja koja bi se svaka žena trebala pitati

Seks Savjeti: Pomoć Vašem Guy dobiti više ruke na

Pitajte Guy: “Guy sam vidio je sebičan u krevetu – Što mogu učiniti?”

__Što je sa svim spama u odjeljku Komentari?

* Bolestan od svih onih dosadnih oglasa u odjeljku komentara u zadnje vrijeme? Tako smo mi! Redovito redovito policijemo i brisamo neželjenu poštu što je prije moguće, ali nedavno se količina neželjenih poruka dramatično povećala. Radimo na način da ih trajno blokiraju, stoga vas molimo da podnosite nas i znate da smo tako željni da se riješite tih štetnika.

U međuvremenu, nastavite upotrebljavati gumb Prijavi zloupotrebu da biste označili neželjenu poštu – to zaista pomaže! – i dalje ostavite briljantne povratne informacije u nastavku. Ako imate bilo kakvih hitnih pitanja o spamu, kontaktirajte nas. *

A posebna vam je poruka, spameri; mi službeno proglašavamo vam glavnu NE.

Fotografija: Thinkstock