Sedam stvari koje naučite prvu godinu Živjeti s Guyom

Stvarno je smiješno kako se stvari mogu promijeniti za godinu dana. Možete se pomaknuti s nekim momkom, imati vremena svog života razlučiti cijelu stvar življenja i možda se čak i angažirati. Hej, to mi se dogodilo!

mi j

No, u listopadu 2011. J se preselio u svoj jednosobni stan u Hobokenu. Bili smo u to vrijeme dvije godine i bili smo spremni poduzeti sljedeći korak u našem odnosu – korak koji nismo odnijeli ni s kim prije. I evo me, malo više od godinu dana kasnije, angažirao ovo prošlog listopada i sada planiramo svoje vjenčanje.

Sjećam se da sam sjeo za pisanje o mojem stanu prije nego što sam se preselio. Bio sam toliko nervozan što sam skrivao svoje tampone i pokušavao napraviti što više mjesta za njega što je moguće u ormaru. Oh, kako sam bio naivan! Vidiš, ti savjeti za uklanjanje dječaka traju samo par mjeseci u životu sa svojim tipom. Možete primp i sakriti svoje ženske proizvode, ali kada budete zadovoljni, formirate nove navike (a vi ste oboje u redu s navikama o kojima niste ranije znali).

kupaonica stuff

Učite puno jedan drugoga tijekom prve godine života zajedno. Neke će se stvari dogoditi ako vam se to sviđa ili ne. Zaboravite na ispravan dečko i zaboravite na planiranje i uživajte u novom životnom rasporedu. O, i vjerojatno biste trebali imati na umu i ove sedam stvari:

  1. Prestani skrivati ​​ne tako seksi, ali posve neophodne stvari. Znam da sam vam izvorno rekao da zadržite romantiku u vašem odnosu tako da pakirate neke od manje muških ženskih proizvoda i vašeg baka gaćica, ali znate što? Vaš partner već zna o tim stvarima. I nakon što zajednički sjednete zajedno, on će proći kroz iste kupaonske ormariće kao što ste vi (re: bez obzira koliko se daleko iza vašeg laka za kosu i parfema ti guraš krema za akne, konačno će to vidjeti). Ako ste dovoljno zreli da žive s vašim tipom, dovoljno ste zreli da sve to stavite na stol. Sada to ne znači da morate krenuti s kremom za uklanjanje dlaka na gornjoj usnici, ali duboko čišćenje maska? Idi za to. Jedne noći preko ljeta J i ja smo čak i mazili noge zajedno. Upotrijebili smo ped junak, primijenili losion koji se hidratizira i skliznuo na debele čarape prije spavanja. Bilo je tako Lijepo je to učiniti ispred njega i ne pitam se hoću li ga zaraditi. Grube noge ne razbijaju odnos!

pivo in fridge

Vi ćete akumulirati više stvari nego što ste ikad zamišljali. Kad se J preselio, odrekao sam polovicu svog ormara i nekoliko ladica za svoje stvari. Još uvijek učim dijeliti svoj prostor kada se radi o odjeći, to je najmanje briga. Jeste li znali da kada se druga osoba preseli, oni donose sa sobom svi njihovih stvari? Ne samo nekolicina boksača i četkica za zube. To je istina! Trenutno smo još uvijek skrivali kutija J knjiga iza naslonjača u našoj dnevnoj sobi jer nismo stigli oko preuređenja police za knjige. Naš hladnjak je pakiran s ostatkom piva iz darivanja piva u mjesecu. Naša kuhinja puna je posuda i posuda i čaša koje smo kombinirali. Dopustite mi da dođem do točke: samo kada mislite da imate previše stvari, dobit ćete više stvari. Moj savjet? Ostanite uredni i organizirani. A ako ste u manjem prostoru poput nas gradskih stanovnika, odmah bih dobio spremište.

Jedna od vas će biti slaba u vezi i jedan od vas će biti čist nakaza. Oboje ste navikli živjeti sami ili s drugim cimerima i to znači da ste navikli na različite rutine. U našem domu, ja sam veliki slon. J je svakodnevno čistio svoj stan malo po malo, a ja bih čekao i napravio veliko temeljito čišćenje kad bi se raspoložilo. Prema J, to je bilo najveće prilagodbe za njega. “Nikada nisam vidio da se netko probijanje ormarića u 7:30 ujutro, kao i ti.”

momak dry cleaning

Nemojte znojiti male stvari. Uvijek stavlja jastuci na krevet u pogrešnom redoslijedu. Suho se čišćenje nakuplja na stolcu. Cijela kupaonica je uvijek mokro nakon završetka četkanja zuba. Pa što? Možete preurediti jastuke, odnijet će odjeću u čistače i nekoliko sekundi možete obrisati šalter. Ima mu smetnje, a imate i em (i definitivno imam više od J!), Ali oni nisu bendovi i ne vrijedi se boriti. “Većina parova ne uspijeva se preseliti jer se ljute zbog toga što ne pranje stakla”, kaže J. “Mislim da samo trebate paziti na ono što je važno i poštujte činjenicu da sada dijelite prostor – ne zato što ste morati, ali zato što želite. ” A ako se ponovo i ponovo suprotstavljate ovakvim stvarima, vrijeme je da razgovarate sa svojim partnerom o nazivanju prekršaja ili ponovnom procjenjivanju stanja življenja.

četkice za zube

Ako to treba biti, odmah ćete se osjećati ugodno i prilično neprestano. Postoji li nešto bolje od trošenja lijene nedjelje u pidžami na kauču gledajući TV? Tko se brine ako niste tuširali ili četkati zube do prije podne. Trebali biste biti u mogućnosti da budete potpuni bum ili domaći diva ili lud zveckanja ili plesačica u prisutnosti vašeg partnera … i nijedan od vas ne bi trebao dvaput razmišljati o tome. Kad ste kod kuće, trebali biste biti ono što jeste. I osoba s kojom ste s bi trebao biti OK sve će vas oboje. Ali možda samo kratko ispiranje nekih usta oprati, kay?

Aktivno raditi na vašem odnosu, vašem seksualnom životu i strasti je ključ. “Morate imati na umu da je to vaš partner, a ne samo vaš cimer,” kaže J. Pokušajte ne prijeći u isto udobnu rutinu planiranjem datuma noći, pokušajima novih pozicija i naporom za začinom stvari. Čak i nakon godinu dana živeći s J, zatvorim vrata dok se oblačim kad ga želim iznenaditi seksi odijelo prije odlaska u subotu navečer. Morate pronaći nove načine stvaranja tajne kada imate manje privatnosti u vašem prostoru. Oh, i odnijeti me: datum noći i noći djevojaka bit će cijenjen put više. Vi ćete voljeti večeri daleko od DVR-a s vašim muškarcem i stvarno vole vidjeti svoje djevojke (bez dječaka dopušteno: vaš će momak biti tamo kada dođete kući).

mi sleeping

Imam naviku prenošenja na kauču i J voli hvatanje trenutka.

You’re__really međusobno se upoznaju. Dobra, loša, virusna želuca svih noći: bit ćeš sa svojom novom sobom za sve. Možda ćete vidjeti stranu koju niste prije imali i brzo ćete shvatiti da li vam je strana koja vam se sviđa ili ne. Ako ga još uvijek kopirate, naučit ćete kako se prilagoditi kako biste ispunili svoje potrebe. J je dobro rekao kad mi je rekao: “Najveća emocionalna stvar koju sam naučila od zajedničkog života bila je kako biti dobar partner za vas i ono što trebate od mene. Nema vrata za zatvaranje ili telefon da se spustite ako se uključimo boriti se ili ste imali naporan dan na poslu i nisam, naučio sam biti tamo za vas i dati vam ono što trebate od mene, tako da znate da sam tamo i na vašem timu. Uvijek se slažem o stvarima, također sam naučio izraziti svoje mišljenje, tako da razumijete i moje osjećaje, a da niste ništavili. ” Morate voljeti i poštovati osobu s kojom se nalazite i smjestiti ih i njihove osjećaje (i obratno ili neće raditi).

Ljudi uvijek kažu da ako ste vi i vi partneri pravi posao, kreće se neće promijeniti stvari. Ali znaš što? To radi. I to bi trebalo. Ako se ništa uopće ne mijenja – dobro ili loše, velike ili male – od velikog koraka s osobom koju volite, bio bih zabrinut. Čak i ako ta “promjena” samo osjeća više ljubavi i povjerenja, to puno govori o vašem odnosu. Tako je sretna s vašom prvom godina življenja … i držite me ažurirane sa svojim pričama!

Hoćete li se kretati sa svojim tipom? Što se veseli ili nervozno? Jesu li moji savjeti uopće pomogli? Što je s mojim parovima koji su već živjeli: jeste li pronašli istinu u onome što sam rekao? Što si naučila da prva godina živi zajedno??