Savjeti za seks: flirty način za začinjenje masaže

Masaže su zasigurno zabavan način da se malo opustite prije nego se spojite. Ali ako biste željeli osigurati da vaš sljedeći slatkiš šalje sve prave racy signale, isprobajte ovaj seks na vrhu na veličini …

0126 sex tips couple massage sm

Neka vaš čovjek leži na trbuhu i “piši” seksi riječi na leđima prstima. Ili, ako se osjećate posebno podebljano, možete pokušati izgovoriti riječi svojim jezikom. Super x-ocijenjene riječi, znate one zabavne četiriju slova, pružit će mu prilično dobru ideju o tome što biste željeli učiniti nakon povratka. Držite se jedne ili dvije riječi po jedno vrijeme; dešifriranje previše slova odjednom može biti lukav.

Što ste napravili od ovog tipičnog seksualnog tipa? Mislite li da bi vaš dečko uživao tijekom sljedećeg kruga spajanja? Želite li ga probati na tebe?

Je li se usredotočio na mozak? Čitajte dalje za još seksualnih savjeta!

  • Vrući način da vašem momku pruži ruku

  • Super Racy kreće se za probanje večeras!

  • Proširi svoj sljedeći krug spajanja

Više načina za dobivanje glamura

Posjetite Shopglamour.com za slatke stvari počevši od samo 10 dolara!

Unesite najnovije nagradne igre Glamour!

Pratite nas na Twitteru

Dodajte nas na svoju iGoogle početnu stranicu

* Što je sa svim neželjenim sadržajem u odjeljku Komentari?

Bolesna od svih onih dosadnih oglasa u odjeljku komentara u zadnje vrijeme? Tako smo mi! Redovito redovito policijemo i brisamo neželjenu poštu što je prije moguće, ali nedavno se količina neželjenih poruka dramatično povećala. Radimo na način da ih trajno blokiraju, stoga vas molimo da nosite s nama i znate da smo tako željni da se riješite ovih štetnika. *

U međuvremenu, nastavite upotrebljavati gumb Prijavi zloupotrebu da biste označili neželjenu poštu – to zaista pomaže! – i dalje ostavite briljantne povratne informacije u nastavku. Ako imate bilo kakvih hitnih pitanja o spamu, kontaktirajte nas.

A posebna vam je poruka, spameri; mi službeno proglašavamo vam glavnu NE.

Fotografija: Brand X Pictures