Kakav je tvoj gajviti smijeh? Li se pukne? Nasmijati? Snort?

Volim biti oko smijeha. Čak i ne znam hoće li se ljudi nasmijati na mene … samo me čini sretnim vidjeti nekoga osmijeh…

1019 guy and girl laughing sm
FOTO: http://www.jupiterimages.com

Nisam komičar, ali je nevjerojatno zadovoljavajući da se moj otac nasmije na jednu od mojih priča. Kad pomisli kako je nešto stvarno smiješno, on se smije, što ga čini sve da se zaustavi i pogleda ga. Kao da cijeli svijet šuti nekoliko sekundi. Vrlo malo stvari čine moj tata da se tako teško smije, ali kad sam doma i čujem histerijski smijeh gore, znam da gleda epizodu Iskoristite svoj entuzijazam. Samo bih volio promatrati tu emisiju kad sam s ocem jer ga ne mogu potpuno cijeniti bez svojih smiješnih reakcija.

I nikad neću zaboraviti na smijeh momka iz moje srednje škole koji je zvučao točno Kao Alvin i čipovi svaki put kada se razbio. Bilo je to super jurnjava, ali svi su to voljeli. Nisam ga vidio godinama i godinama, ali nikada neću zaboraviti da se smijem.

Što se zvuči tvoj tipov smijeh? A što ćeš učiniti kako bi se nasmijio? Ima li vaš otac ili brat smijeh potpisivanja??

p.s. Što si u zadnje vrijeme smijala? Želite li radije biti smiješno smiješni ili pada-mrtav divan? A koji su vaši smiješni čudovišta?

P.P.S. Facebook Connect je ovdje! Sada se možete prijaviti na glamour.com koristeći svoju Facebook prijavu, plus odmah podijelite svoje glamour.com komentare sa svojim Facebook prijateljima (ili ne – po vašem izboru, svaki put kada komentirate). Samo kliknite na Connect with Facebook logo u odjeljku komentara da biste započeli!

Više načina za dobivanje glamura

* Možete osvojiti $ 50,000 samo za [

Registracijom

] (https://secure.glamour.com/user/registration) ili se prijavite na Glamour.com! *

Prijavite se za Glamour.comov stilski savjeti o tjednu i ljepotu Savjeta za dnevne novine!

Dodaj Glamour na svoju iGoogle početnu stranicu.

Slijedite Glamour na Twitteru.

Fotografija: Jupiter Images