Jesu li muškarci samo vjerni kao i njihove mogućnosti?

Ova tigar stvar mi razmišlja. Tigar je imao puno žene u opskrbi, a vrlo je lako doći.

Related: Prošli vikend, upoznala sam ovog para u baru. Došli su dva mjeseca i bili su smiješno zaljubljeni. Bio je 40 godina; bila je 36 godina. Čovjek je otvoreno priznao da će je, ako ju je vidio deset godina prije, ne bi pristupio njenoj osobi, ali sada misli da je najgora stvar ikad. Nisam to shvatio. Sigurno je 36-godišnja žena izgledala jednako vruće, ako nije toplije u 26. Kako sada izgleda drugačije?

Rekao je da je to više o sebi – prije 10 godina, imao je više kose, veće mišiće i znao je da može dobiti više žena, tako da je puno više žena izgledalo atraktivno za njega. Ali sada, vrlo malo žena – i vrlo rijetko – izgleda dobro za njega, a ta žena koju vidi sada je The One (rekao nam je da kad je bila u kupaonici).

Znači, izgleda vruće, samo zato što je proždrljiv? Trebam li tip koji nije samo nad sobom i njegovom važnom karijerom, ali čije se samopoštovanje dipping i osjeća da više ne može dobiti djevojke?

Također smo razgovarali o cjelokupnom životu tog tipa, Heatheru Locklearu. U početku je rekao da nije mogao shvatiti kako bi Richie Sambora mogla varati na nju. Ali onda mi je rekao: “Koji je tvoj najdraži obrok?” Rekao sam mac & sir. Rekao je: “Pa, ne možete imati mačetu i sir svaki dan svog života. Jednog dana, poželjet ćete nešto drugačije.”

Razmišljala sam o tome. Nisam hrana. Imam dublju povezanost s ljudskim bićima nego što moram makaroni. Ali možda nije riječ o onome što imaš – mac & sir, Heather Locklear, Elin Woods – ali tko si i što si ti u stanju imati, i to ide na tvoju glavu. Ti si pijan s moć. Vi ste Tiger Woods ili Richie Sambora ili Eliot Spitzer. Ili POTUS.

Pretpostavljam da to znači da za mene nema poznatih, moćnih ili talentiranih muškaraca! Previše je rizika! Daj mi prokleti momak bez talent! Što misliš?

p.s. Ako vas nisam preplašio od vjenčanja … ne zaboravite posjetiti naše nove vjenčanja blog, Spremi datum! To je za sve, uključujući djeverušama!

Više Tiger:

  • Zašto su svi razočarani u Tigar?

  • “Planeri događaja” koji razgovaraju sa sportašima

  • Na C.L .: Zašto se muškarci vara na lijepe žene? Razgovarajmo o Tiger Woodsu, dijelu 597

Više načina za dobivanje glamura

Možete osvojiti 50.000 dolara samo za registraciju ili prijavu na Glamour.com!

Prijavite se za Glamour.comov stilski savjeti o tjednu i ljepotu Savjeta za dnevne novine!

Dodaj Glamour na svoju iGoogle početnu stranicu.

Pratite nas na Twitteru!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 18