Emoji breskve je mrtav. Dugo živite bajku emocija breskve!

Prije nego što je Apple objavio pregled svog iOS 10.2 ažuriranja u ponedjeljak, Internet je imao dva pitanja: što bi emojis uključio u ažuriranje i kako bi se oni mogli uključiti u naše rutinske postupke?

Iako Appleovo ažuriranje uključuje neke uzbudljive nove dopune svoje emojske knjižnice, uključujući dugo očekivani avokado, odgovor na drugo pitanje ostaje pomalo neizvjesan. To je zato što prva beta verzija aplikacije za razvojne programere iOS 10.2 sadrži jednu značajnu (i vrlo kontroverznu) ažuriranu verziju: breskvu emoji, simbol koji favoriziraju entuzijasti za sexting i Kim Kardashian West, izgledaju puno manje poput stražnjice i sličnije, pa, breskve.

Evo što je breskva emoji izgledala kao u prethodnoj verziji iOS ili BCPE (Prije zajedničke breskve emojija). Kao što možete vidjeti, to je mesnat, napet i krivudav, slično ljudskom gluteus maximusu.

FOTO: Emojipedi

A evo što sada izgleda breskva emoji:

Ne izgleda kao stražnjica. Ne izgleda baš baš kao breskva. Izgleda kao jedna od onih pjenušavih Fisher Price kugli koje su vas učitelji natjerali da upotrebljavate u teretanu, jer su se bojali da će ih roditelji tužiti. To je narančasta, sferna i potpuno bezopasan.

Naravno, entuzijasti sextinga su bijesni, a mnogi na Twitteru prosvjeduju zbog promjena breskve emojija:

Iako se može tvrditi da je ažurirana breskva emoji dio Appleovog šireg poteza da likovi izgledaju manje likovno i realističnije, istina je da Apple ima povijest obeshrabrenja svojih korisnika da koriste emojis za sekvenciranje. Primjerice, Appleova trgovina u 2014. zabranila je Flirtmoji, koja je ponudila eksplicitnije simbole sekvenciranja, kao što su grudi i anatomski ispravan uspravni penis.

Bez obzira na Appleove namjere iza uklanjanja više stražnjica kvalitete bijelog ruba emoji, gubitak simbol jasno predstavlja udarac do čestih sexters, koji će sada morati pribjeći drugim emojis na adekvatno prenijeti svoje interese u analnoj igri. (FWIW, rajčica je također solidna opcija.) Hvala Bogu da još imamo emojić patlidžana ili bi svi bili prisiljeni postati celibat.