Camila Mendes mogla je samo potvrditi da Lili Reinhart i Cole Sprouse su dating

Tko ne voli dobar račun Instagram meme? Nisu samo nas-celebs očito dobili udarac od njih previše. To se proteže do određenog riverdale zvijezda, Camila Mendes, koja je u svjetlu vrlo komentirajućeg komentara zakopanog u odjeljak komentara nekog od @majstorističkih postova, možda upravo potvrdio da su njezini kolege zvijezde Lili Reinhart i Cole Sprouse.

Ako niste pratili sagolu Reinhart-Sprouse off-screen, koja, TBH, jednako je tajanstvena kao riverdale Sami: Svi znakovi upućuju na to da su izlazili iz nekih srdačnih rođendanskih postova, flertova Instagram bantera i globe-trottinga – već nekoliko mjeseci, iako ni polovica parova to nije potvrdila.

To nije zaustavilo svoje zvijezde da se pridruže zabavi jesu – oni ili nisu – kažu. Sjećate li se da je KJ Apa fotografirao svoju sladnu sliku na Teen Choice Awards prošlog vikenda? I kad je Apa na zaslonu djevojka Mendes naišla na “kad toliko treći kotač toliko da u osnovi postanete dio odnosa”, meme, čini se da se nije mogla oduprijeti označavanju joj riverdale najbolje prijatelje. Mnogi od nas vjerojatno se mogu odnositi na situaciju s trećim kotačima, a protagonisti koji su gledali orlova na @commentsbycelebs primijetili su da se Mendes u petak zvuče s teškim. “@lilireinhart @colesprouse smo tako sladak par”, komentirao je meme koji je sadržavao scenu iz Duh.

Učitavam

Prikaz na Instagramu

Slatko, zar ne? Mi smo imali želju da sami pustimo na pustolovine ovih dviju osoba. Što se tiče njezinog komentara: To bi moglo potvrditi sve ili to ne bi moglo potvrditi ništa – Reinhart i Sprouse mogli bi biti super-zatvoreni platonski. Ali dok jedan od njih ne kaže sigurno, samo moramo paziti na potvrdu njihovog statusa.

Pa, Cole Sprouse sada blatantly flertirati s Lili Reinhart na Instagram

Obožavatelji Mislim da je Riverdaleov Lili Reinhart samo potvrdio Ona i Cole Sprouse su dating

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 28 =