Sve što trebate znati o ženskom ožujku 2018. godine

Bilo je a godina, zar ne, dame? Na neki način taj inspirativni dan prvog ženskog ožujka osjeća kao da je bilo prije 400 milijuna godina, a ponekad se osjeća kao tek jučer. Bilo je 21. siječnja 2017., kada su milijuni žena diljem zemlje (i širom svijeta) svoje srdžbe, njihovu tugu i njihovu moć ulicama prosvjedovali. Marširali smo, pjevali, nasmijali se i plakali sve dok noseći znakove i nose pussyhats.

Prilično je nevjerojatno da je 2017. započeo sa ženama koje su se organizirale za promjenu, a završilo je tako i stvaranjem Time’s Upa. No zamah mora nastaviti i zato je još jedan ženski ožujak došao 20. siječnja 2018. godine.

Evo sve što smo do sada znali:

Žensko ožujak: Moć ispitivanja u Las VegasuIzvorni organizatori Ženskog ožujka održavaju događaj u Las Vegasu (21. siječnja), Žensko ožujak: Moć za anketu, koja će pokrenuti jednogodišnju turneju za registraciju birača. Prema njihovim internetskim stranicama “nacionalna biračka registracija za turiste usmjerit će ljude na ljude da registriraju nove birače, angažiraju utjecajne zajednice, iskoriste našu kolektivnu energiju da zagovaramo politike i kandidate koji odražavaju naše vrijednosti i surađuju s našim partnerima kako bismo izabrali više žena i progresivnih kandidata Koordinirana kampanja će se temeljiti na trajnom radu Ženskog ožujka koji podiže glasove i kampanje najrazličitijih zajednica nacije kako bi stvorio transformativnu društvenu i političku promjenu. “

Zašto Nevada?Prema web stranici organizacije: Država “bila je potresena najsmrtonosnijom masovnom snimkom u suvremenoj povijesti SAD-a, nedavnim optužbama za seksualno zlostavljanje protiv izabranih dužnosnika, te je postala bojna država koja će oblikovati Senat 2018. godine. Događaj kickoff u Las Vegasu okupiti talente, glazbenike, grassrootske aktiviste i izabrane dužnosnike ključnoj državi za ljuljanje za veliko okupljanje kako bi proslavili rad prošle godine i pokrenuli kolektivni dnevni red 2018. ženskog marša “.

Ne u Nevadi? Evo kako se možete pridružiti:Uz sastanak u Vegasu, događaji godišnjice i marševi održavat će se diljem zemlje vikendom 20. siječnja. Možete unijeti poštanski broj kako biste pronašli događaje u vašoj blizini ili ako ženski orijentalni savez ima punu listu na Facebooku. Postoje marševi zakazani u većini velikih američkih gradova i čak nekoliko međunarodnih lokacija.

Što nositi / donijeti:Naravno, trebat ćete provjeriti lokalno vrijeme i odijevati se na odgovarajući način, ali imajte na umu da ako je odaziv nešto slično prošle godine, možda ćete ostati i dalje dulje vrijeme, pa planirajte odgovarajuće rukavice, kape, šalove, vodu, i zalogaje. Također ste imali još jednu nadahnuću od Trumpove administracije za svoje znakove protesta. Samo zapamtite da neki gradovi imaju pravila o korištenju drvenih / metalnih štapova kako bi držali znakove, pa biste možda htjeli podvrnuti papir za umatanje ili papirnate ručnike.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =