Treba li platiti pozornost na neusklađenost naušnica trend?

Prije otprilike dva mjeseca, Charlize Theron je okrenula glavu na Oscara svojim retinim zrnatim Chopardovim naušnicama od dijamanta – što smo primijetili, po bližem pregledu, da je jedna oblikovana poput kruške, a drugo srce. Mjesec dana kasnije, Ivanka Trump krenula na svoju prvu solo inozemstvo putovanje u Berlin s predivnim parom neprilagođeno Marni naušnice ljuljanje od svojih režnjevima dok je razgovarao s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel tijekom gala večere.

A samo u ovom mjesecu, Mandy Moore je nosila asimetrični teški metalni set u Met gali za dozu ruba; Sotheby je na aukciji otkupio najskuplje naušnice na svijetu, koje se nisu podudarale (jedna je bila ružičasta i druga plava) za 57,4 milijuna dolara; i kako bi to sve skončalo, Kate Moss je citiran na lansiranju njezine kolekcije nakita za Ara Vartanian, rekavši da su parovi koji su podudarni bili besmisleni: “Nitko više ne nosi dvostruke naušnice; to je staromodno. Volim ga baciti na, naušnice za miješanje i slaganje. To je hladnije kad nije toliko oblikovan. “

89. Annual Academy Awards - Arrivals
FOTO: Kevork Djansezian

Charlize Theron na Oscara 2017. godine

Je li supermodel u pravu? Jesu li naušnice na sluzbenom putu? Čini se da svi dokazi podupiru njezin zahtjev. Ipak, kada smo se okrenuli trojici (IMHO, vrlo cool) dizajnera nakita – Pamela Love, Lizzie Fortunato i Anna Sheffield – svi se nisu slagali.

„Osobno, ne bih rekao [podudaranje naušnice] su uncool-sam dizajn neprilagođeno naušnice, pojedinačno i parove, i mislim da svi oni imaju svoje mjesto u mom ormaru, ovisno o mom raspoloženju ili što nosim” kaže ljubav, koja preferira neusklađenost za posebnu večer, ali paru podudaranja na dan-danu osnovi.

“Ja sam jako u asimetriji i nešto je jako cool, ali ne bih nužno rekao da su hladnije jer tamo ima toliko sličnih naušnica, poput onih na kojima radimo na odmaralištu”, rekao je Fortunato odjekuje. “Ali ja mislim da neusklađenost je način ažuriranja vaših naušnica – reinventing ono što već imate.”

FOTO: Getty

Ivanka Trump je neusklađena Marni naušnice iz dva kuta

Sheffield pripisuje nedavnu opsjednutost s neusklađenim setovima na kolut naušnica (ušna verzija ruke na partyu), što je dovelo do šiljanja u piercingu – a time i potražnje za pojedinačno prodanim naušnicama. U kombinaciji s velikom naušnicom prisutnosti na pisti (mislim: Celine i Loewe), zajedno sa socijalnim medijima zaljubljenost s ulica stilu sjedne, a to je kao da asimetrični dizajn bili su neizbježni. “Uopće postoji ogroman trend naušnica”, objašnjava Fortunato. “Bilo kakva zanimljiva naušnica sada će iskoristiti pozornost. Posebice asimetrija, to je nešto što ulovi oko – to je malo strmine, malo čudno, a onda shvaćaš da je super, lijepo je, i čini da uzmeteš obavijest. “

Ali to nije kao da možete zgrabiti jedan naušnica iz bilo kojeg dva različita seta i staviti ih zajedno, ili odabrati samo jedan i biti učinjeno s njim-kohezivan izgled mora biti postignut.

„Ne želim da izgleda kao da je izgubio naušnicu-ona mora izgledati kao da je donio odluku kada je napustio kuću”, Sheffield kaže, koji gleda u vojvotkinja od Windsora (aka Wallis Simpson) kao NN zvijezda neodgovarajuće naušnice (ona je nosila biser klinove u različitim nijansama u svom danu). “Veliki obruči nisu nešto što se ne bih slagala, inače biste mogli završiti u potrazi za gusarom. Osim toga, sve dok postoji neka korelacija između dva u smislu materijala ili dizajna, onda će to funkcionirati. Gotovo je hladnije nositi dvije naušnice s jedne strane i jedan post s druge strane. “

FOTO: Taylor Hill

Mandy Moore na Glazbenom susretu 2017. godine

Fortunato se slaže: „Ako neusklađenost s nešto pretjerano ležajnog ili mješovite medija komadu, ja bih se manje sposoban da ga-ja mislim da izgleda cool to učiniti s gladak naušnica u kvalitetnom mjedi ili sterlinga srebro.”

Što se tiče ljubavi, sve se svodi na nju. Osjećala je da je njezin najprodavaniji 5 Spike naušnica uvijek treba nositi kao par, ali opet, nosila je i Gravitacijsku naušnicu kao singl. “Samo budite sami”, kaže ona. “Zabavite se s njom – simetrija je lijepa, ali nešto je lijepo u asimetriji. Sve se radi o izražavanju sebe i ako se ne želite podudarati, onda idite na to. “

Pomaknite se do trgovina koje ne podudaraju, a koje za vas nagađaju.

FOTO: Bing Bang

Bing Bang izduženi orah set, $ 125, bingbangnyc.com

FOTO: Anna Sheffield

Anna Sheffield Bea Rivet Duet Stud Earrings, 525 dolara, annasheffield.com

FOTO: Pamela Ljubav

Pamela Love Deconstruct Hoops, $ 150, pamelalove.com

FOTO: Lizzie Fortunato

Lizzie Fortunato Silver Naušnice Naušnice, 220 dolara, lizziefortunato.com

FOTO: Net-a-Porter

Kristalna naušnica Palm Treea Marc Jacobs, $ 46, net-a-porter.com

FOTO: Bauble Bar

BaubleBar Asimetrični ormarić za uho, $ 22, baublebar.com

FOTO: Net-a-Porter

Fendi zlatne zlatne naušnice, $ 450, net-a-porter.com

FOTO: Bloomingdale’s

Kate Spade New York asimetrične dvostruke naušnice, $ 58, bloomingdales.com

FOTO: Neiman Marcus

Eddie Borgo neodgovarajuće naušnice na tokenu, $ 235, neimanmarcus.com

FOTO: Marni

Marni Runway Metal Clip-on naušnice, $ 480, marni.com

FOTO: Luisa Via Roma

Federica Tosi Stars asimetrične naušnice, $ 165, luisaviaroma.com

Pogledajte svaki izgled iz gala iz 2017. godine

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1