Pronašli smo ih za vas! 9 modnih biciklističkih kaciga za održavanje sigurne i elegantne

garance

Sigurnost na prvom mjestu, modna druga. Pravo? Pravo. Dakle, kada izvučete bicikl iz ove sezone, provjerite jeste li nosili kacigu (jeste li znali da je svibanj nacionalni bicikl mjesec?). Ali nitko nije rekao da ne možete imati šik kacigu (sigurnost prvi, druga moda – sjećate se?). Dakle, bez obzira biciklirate li se na posao, ciklus vježbanja ili ljubazno putovanje vikendom, provjerite naše omiljene kacige kako bi vaš izleti bio malo moderniji.

01 lazer

Ova Lazer kaciga nije samo trend (metalne boje za proljeće), ali je također strašan da će odražavati vašu okolinu, koja se stalno mijenja dok letite kroz grad na biciklu. Šteta što nećete moći vidjeti što svi drugi mogu!

Lazer Street Deluxe kaciga, $ 60, ModernBike.com

02 nutcase

Bez obzira jeste li britanski živeći ili se samo želite pretvarati da posjedujete naglasak (što vam nažalost nemate), zabavite se uz tisak Union Jacka. Ako zastava nije vaša stvar, Nutcase ima raspon boja i uzoraka tako da možete pronaći ono što vam najviše odgovara.

Nutcase Union Jack Helmet, 69,99 dolara, NutcaseHelmets.com

03 giro

Ironično, nošenje camo u gradu čini više standout izjavu nego zapravo kamuflaža. Možda će vam ova Giro kaciga potaknuti vas da produžite vožnju izvan granica vašeg doma, ako to već niste učinili.

Giro XAR kaciga, 129,95 dolara, BackCountry.com

04 sawaka furuno

Za girly biker među vama, kacige ne moraju biti muškoblje ili sportski uopće! Sawako Furuno ima niz uzoraka od slikovnog cvjetnog do crnog crnog leoparda, pa čak i krokodilske teksture!

Sawako Furuno cvjetni krem ​​kacige, $ 150, AdelineAdeline.com

05 pryme

Ako ne želite luditi, ali i dalje želite isticati se na biciklu, idite na podebljivu boju. S minimalnim sportskim detaljima, ova Pryme kaciga dolazi u potpunoj dugačkoj opremi i omogućuje boju da govori za sebe.

Pryme 8 V2 kacigu, 27,44 dolara, NiagraCycle.com

06 belle

Ako nikada niste čuli za Belle helmetove, odmah ih provjerite. Bez obzira je li vaš stil stil ili ne, možete cijeniti svaku od svojih obojanih kaciga poput umjetničkog djela.

Belle Samo Sky kacigu, $ 115, BelleHelmets.com

07 bern

Bijela ne samo da ide sa svime, ali još uvijek moramo upoznati nešto što nismo htjeli u nijansi. Bike kacige nisu iznimka. Ova Bern kaciga čak ima i mini-visor za zaštitu vaših očiju dok vozite bicikl.

Bern Berkeley 2014 Kaciga, 80 dolara, AdelineAdeline.com

08 bell

Za više tehničkih ljudi (ili onih koji žele izgledati malo intenzivnije … znate tko ste …) doprijeti do oblikovanog oblika koji odgovara vašem osjećaju za biciklizam. Ova Bell kaciga čak ima trkaće pruge – bit ćete potpuno spremni za Tour de France.

Bell XLP kacigu, $ 40, BellHelmets.com

09 sahn

Ova Sahn kaciga je savršena podcijenjena opcija. Ako ne želite privući pažnju, ali želite biti sigurni dok vozite, sve je crno, s minimalnim detaljima. Da ne spominjem da je ovo matirano završilo lijepo.

Sahn Classic Matte Kaciga, $ 129, AdelineAdeline.com

Jeste li u vožnji biciklom??