Pravi razlog Princess Diana nosila dva sata

Princeza Diana bila je izvorna modna naprijed princeza (ispričavam se, Kate!) I obično odabrala odjeću i pribor koji je napravio vrlo specifične izjave. Prema Marie Claire UK, jedan od najslavnijih kraljevskih avangardnih ~ ~ a ~ zapravo je bio jedan od njezinih najromantičnijih.

U srpnju 1981. godine, dok je pohađao jednu od tadašnjih zaručnika Princ Charlesovih poloških utakmica u Guards Polo klubu u Windsoru u Engleskoj, lady Di je uočena nosi samo jedan, nego dva Rucni satovi. No, nije se udvostručila kako bi pratila više vremenskih zona – po britanskoj vijesti, jedan od satova bio je njezin, dok je druga pripadala Charlesu, a nosila je sat na njegovu “priznanju za njega i za želim mu sreću u utakmici. ” Tako slatko!

A to nije jedini značajni pribor Diane. Prema Marie Claire UK, umjesto posudbe kraljice Elizabete zbog svoje vjenčanja u srpnju 1981. nosila je jednu od njezinih obitelji (koja je imala veze s britanskim plemstvom), koju je njezina sestra prethodno nosila na svojim daskama. Osim toga, kao sajam taštine nedavno je izvijestila da je Diana često nosila ogrlicu ukrašenu imenom Prince William-a koji joj je Charles dao ubrzo nakon rođenja najstarijeg djeteta u lipnju 1982. Nastavljajući kraljevsku tradiciju sentimentalnog nakita, princeza Kate sada nosi sličnu ogrlicu inspiriranu Dianinom, prema sajam taštine. Merci Mamanova ogrlica, koju je njezina sestra Pippa darovala Kate, u čast rođenja princa Georgea 2013. godine, ima zlatni disk s “George Alexander Louis”, malim zlatnim srcem urezanim sa “W” za William i šarm u obliku dječaka.

Kate je u više navrata odalo počast svojoj punici noseći jedan od najdražih djedica princeze Diane, iznova i iznova. Nedavno je vojvotkinja Cambridge nosila dijamantni biser Cambridge Lover’s Knot tiara, koju je Di primio kao svadbeni dar, državnoj gozbi u čast kralja Felipe VI i kraljice Letizia iz Španjolske, koji su posjetili britanske royale u srpnju , Prema narod, tiara je izvorno naručila kraljica Marija početkom 1900-ih i ima 19 lukova i ukupno 38 kapljica bisera. Zahvaljujući Kateovom sklonosti prema recikliranju, sigurni smo da ćemo vrlo brzo vidjeti ovaj dio Dianine ostavštine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 23