Od Rihanne do Kate Middletona, glasujte za svoju omiljenu odjeću od crvenog tepiha 2015

Dugi pogled na godinu, na crvenom je tepihu bilo mnogo glavnih stilskih trenutaka. Neki su bili sublimno lijepi, neki monumentalni za ono za što su stajali, a drugi pakirali više wow-faktora nego što smo ikada mislili moguće. Ovdje, bez posebnog poretka, haljine i haljine s kojima smo ove godine razgovarali. Nakon spin down memory lane, svakako glasajte o čemu mislite vrhunska pozornost vuča godine.

1. Lupita Nyong’o je biserom prekrivena Calvin Klein haljina, nosila na ovogodišnjoj Oscara

Lupita nyongo pearl dress oscars 2015

Čak i ako se biserno ljepotom ostavilo modni promatrači podijeljeni, haljina je izazvala veliku medijsku oluju kad je nestala. U vrijednosti od 150.000 dolara, dobio je policijsku pozornost … i kasnije je pronađen u kupaonici u hotelu gdje je glumica boravila.

2. Amal Clooneyova višeslojna Maison Margiela haljina, nošena na ovogodišnjem Met Galau

Amal clooney maison margiela red dress met gala 2015

Nova gospođa Clooney napravila je elegantnu promjenu kad god je izašla ove godine, ali to je bio njezin stil crvenog tepiha koji smo bili najuzbudljiviji da konačno vidimo. Na Met Galau, najvećem crvenom tepihu modne svjetske scene, odabrala je John Pawsonovu haljinu odjeće Maison Margiela, s naboranim rufflesom koja se protezala od struka do poda.

3. Rihannina žuta Guo Pei haljina, nošena na ovogodišnjem Met Gala

Rihanna yellow dress long train met gala 2015

Znali smo da će Rihanna nositi nešto veliko događaj, a kaskadno, kanarijanska žuta haljina koju je nosila učinila je ne razočarati. To je bio kineski couturier Guo Pei; nakon što smo saznali da dizajner zapravo ne misli da RiRi treba nositi ovaj, nazvavši ga “previše teškim i previše vrućim”.

4. Kim Kardashian West’s obični Roberto Cavalli odjeće Peter Dundasa, nošen na ovogodišnjem Gala

kim kardashian white sheer feather dress met gala 2015

Druga Met Gala haljina na internetu nije mogla prestati zujati, pripadao Kardashian Westu, koji je s ovom eteričnom haljinom skočio na običnu, pramenu karamu. Bio je super glam, a po KKW-u Instagram inspiriran je haljinom koju je nosio Cher u prvom susretu.

5. Lily Jamesova sjajna Elie Saab haljina, nošena na Los Angelesu Pepeljuga

ljiljan james elie saab blue dress cinderella premiere los angeles 2015

Je li ikad bila premijera odijevanja od ovoga? Jamesova turneja za live-action flick bila je vrhunski moderna, ali bila je to haljina slična Pepeljugi koja je ispustila sve naše čeljusti. Zadržala je temu sve do njezinih nožni prst, prebacio je današnje staklene papučice Christian Louboutin.

6. Caitlyn Jennerova bijela Atelier Versace haljina, nošena na ovogodišnjoj dodjeli nagrada ESPY

Caitlyn jenner white versace dress espys 2015

Pojavila se blizina groznice kako bi vidjela što Jenner nosi na svoj prvi crveni tepih, a ova upečatljiva Versaceova odjeća nije razočarala. Haljina je imala sličnosti s jednom Angelinom Jolie koja je nosila filmsku premijeru prije nekoliko godina, a to je ne iznenađujuće činjenica kada je Jenner otkrio da je tražila Joliein stilist jer se divila glumici visi s crvenim tepihom. Haljina je izrađena po narudžbi za Jenner.

7. Kate Middletonova tekuća Jenny Packham haljina, nošena na londonskoj premijeri Spektar

kate middleton jenny packham dress james bond spectre premiere 2015

Za razliku od većine naših omiljenih holivudskih tipova, Kate Middleton rijetko čini odgovarajuće pojave crvenog tepiha. Mnoge službene obveze koje nude nadahnuće za radnu odjeću, da, ali ne uvijek super glam večernji događaji. Kad su ona i Prince William prisustvovali američkoj premijeri najnovijeg Jamesa Bonda, svijet je uzdahnuo preko te tekućine Jenny Packham haljina.

8. Naomi Wattsove pernate haljine Elie Saab, nošene na ovogodišnjem festivalu u Cannesu

Naomi watts gray elie saab feather dress cannes 2015

Crveni tepih u Cannesu pouzdano je zapanjujuće, ali to je bila ova voluminozna, čeličana, crvena haljina koja je na vrhu naše najbolje odjevene liste.

9. Dakota Johnsonova srebrna Chanel haljina, nošena na ovogodišnjem Zlatnom globusu

Dakota johnson silver chanel dress golden globes 2015

Zahvaljujući nešto što se zove Pedeset nijansi sive, to je bila Johnsonova velika debitantska godina crvenog tepiha. Preskočila je opsežne kuglice, pokazujući sklonost jednostavnim oblicima i čvrstim tijelima; njezin najsjajni trenutak došao je na Globe zahvaljujući visokom snagom srebra.

10. Taylor Swiftova visoka-niska haljina Elie Saab, nosila na ovogodišnjoj nagradi Grammy

Taylor swift teal elie saab dress grammys 2015

Swift je pokazao svoje stabljike u ovoj zabavi u partiji. S druge strane i natrag, haljina je izgledala poput nečega prikladnog za princezu, ali frontalna pucačina otkriva taj trenutak koji se ne bi usudio. Yup-to zahtijeva američku princezu da to povuče.

11. Allison Williamsova ogrtač Giambattista Valli, nosio se na ovogodišnjoj Gala skupini

Allison williams red giambattista valli gown met gala 2015

Vitezni crveni tepisi imali su mnogo upečatljivih, romantičnih trenutaka za Miss Williams-praksu za njezin veliki dan vjenčanja, možda?

12. Jennifer Lopezova beženska haljina Elie Saab, nosila na ovogodišnjoj Oscara

jennifer lopez elie saab ball gown oscars 2015

Proveli smo ozbiljno vrijeme za praćenje koliko J.Lo voli čista haljina trenutak, ali je otišao malo drugačije za ovogodišnju Oscara (iako još uvijek jednako seksi, natch). Osim zavodljivo niskog dekoltea, ova haljina zadržala je stvari prekrivenu punom suknjom koja je zadržavala svoje plesne noge skrivene.

13. Vanessa Hudgensova cvjetna grafika Naeem Khan odjevena na ovogodišnje Tony Awards

Vanesa hudgens floral print naeem khan dress tony awards 2015

Nakon što je debitirao na Broadwayu Gigi, Hudgens je bio spreman ponovno igrati dio pupi starleta, čime je taj ženski broj tako upadljiv.

14. Nicki Minajova crna Tom Fordova odjeća, nosila na ovogodišnjoj nagradi Grammy

Nicki minaj black tom ford dress grammys 2015 red carpet

Dok nam je reper daje nekakvu promjenu koja se proteže preko granice tijekom cijele godine, to je ono što je izgledalo sjajno. Njezin izbor Grammyja bio je iznimno seksi, ali elegantan, s obrubljenom suknjom od svjetloljubivih šljokica.

15. Svijetla žuta Dior haljina Charlize Theron, nošena na ovogodišnjem festivalu u Cannesu

Charlize theron yellow dior dress mad max cannes 2015

Kao zvijezda ovogodišnjeg Mad Max ponovno podizanje sustava, Theronu je imao smisla samo ozbiljno istaknuti. Učinila je to bez strapljene, sunčane žute haljine s vlakom koji joj je produžio noge.

16. Diane Kruger, obučena Prada odjeća, nosila na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu

Diane kruger prada cape gown venice film festival 2015

Zauvijek je sjajno, nije iznenađenje vidjeti Krugera s pregršt crvenih tepih pobjeda. Ove godine nije bio iznimka, iako je to retro-nadahnut stunar koji nas je najviše zadihao. To je studija u kontrastima vrsta, s bojom koja je teško uočiti između blijedo ružičaste, ledene srebrne i čiste bijele. I dok se oblik i stražnji pogled izvučeni iz berbe kolekcije, izložena koža na njezinoj strani osjeća se izrazito ovog stoljeća.

17. Jennifer Lawrenceova obična Schiaparelli haljina, nošena na premijeri New York Citya Gladne igre: Mockingjay, 2. dio

jennifer lawrence black Schiaparelli dress hunger hames mockingjay premiere 2015

Posljednji put ćemo vidjeti promicanje Lawrencea Igre gladi, i ona je izašla prasak, nosila prekrasnu haljinu nakon prekrasne haljine. To je bio jedan od njezinih najnovijih koji nas je doista zgrabio: kako lijepa seksi je ovo dugo rukav, obična Schiaparelli haljina?

18. Rihannina ogromna haljina Giambattista Valli, nosila se na ovogodišnjoj nagradi Grammy

Rihanna pink giambattista valli dress grammys 2015

Zato što si mogao ne imenovati Rihannu dvaput ovom fantastično pjenom kreacijom? Pop zvijezda je rekla da je zeznula njezinu pozornost od trenutka kada ju je prvi put uočila na internetu – nevjerojatna.

19. Keira Knightly u romantičnom Valentinu, nosila na ovogodišnjoj Oscara

Keira knightley pregnant valentino gown oscars 2015

Nova mama se približila majčinom stilu s puno sanjivog dodira, preskakavajući haljine usko povezane s kožom, u korist komada koji su pozitivno lebdjeli. Njezin je čudesan trenutak došao na Oscara, gdje je pozitivno sjajila u vezenom Valentinu.

Kakva je bila najsvjećnija haljina s crvenim tepiha 2015?

Ako smo pokrivali trenutke crvenog tepiha prije 10 godina, znate da bismo vidjeli puno haljina povezivanja. Dođite na povijest prve haljine na svijetu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 8