Objavio: Najlegulirajuća haljina silueta za visoke žene

Branje odjeće ubojica za koktel party ili formalnu večeru može izazvati tjeskobu za bilo koga, ali visoke žene suočavaju se s vlastitim skupom modnih problema. Koje su siluete laskave i pokazuju elegantan položaj? Kako možete pronaći komade bez neugodnih kratkih rukava ili rubova? Danas, srećom, postoje neki modni brandovi koji rade na stvaranju komada posebno za 5’9 “-and set, ali postoji jedna haljina silueta koja flatters više od svega:

karlie kloss white dress vogue china 2015

Visoka djevojka Karlie Kloss u elegantnoj bijeloj haljini Comme Moi

Krajnji oblik je gladak i jednostavan stup haljina. “To je delikatno ukazuje na zakrivljenost ženskog tijela i naglaske na nevjerojatno sofisticiran način”, izjavio je Kaersten Cooper, dizajner Margea, natpis za višu ženu, objašnjavajući da za vertikalno blagoslovljen plan igre uvijek treba biti da se pokaže dodatnih centimetara, ne sakrij ih. Haljina stupca je onaj koji zahtijeva kupnju od posebne marke ili lova za pronalaženje onoga koji ima više duljine na zglobovima i gležnjevima. Zajedno s Margeom (koji ima ovaj zaljubljenik u svojoj zbirci za godišnji odmor), postoji mnogo opcija vani. Dugo Tall Sally se usredotočuje samo na visoke žene, dok ASOS i J.Crew nude i posebne kategorije za osobe iznad 5’9.

Asos tall black long dress fishtail

ASOS Visoka maxidress, $ 86, asos.com

Ako jednostavnost stupca nije vaša stvar, nemojte se brinuti. Cooper je bio uvjeren da, kada je riječ o odijevanju visokog lika, ne možete pogriješiti.

“Uvijek preporučujem da viši žene kupuju stvari koje poboljšavaju jedinstvene aspekte svojih izduženih okvira.” Stranke su vrijeme za proslavu, a žene bi trebale prihvatiti činjenicu da će njihova visina neizbježno stvoriti odvažnu i jedinstvenu izjavu “. objasnio je. Umjesto da traže komade koji svode vašu visinu, pokušajte stavke koje ga pokazuju: minis koji bljeskaju dugačke noge ili otvorene leđa koje otkrivaju krivulje milosti od vratova nalik na svinjetinu do malih leđa.

Još jedna visoka žena koju volimo? Maria Sharapova, koja nam je dala tri vrste savršenih stilskih trikova, lutke dame bi trebale pokušati pasti.