Hoćeš li ovaj tjedan kupovati ovaj vikend?

Upravo sada, pretpostavljam da imate jedno oko na sat i jednu ruku na mišu, kliknete “osvježite” na svojim omiljenim blogovima (ahem!) Kako biste vidjeli koliko više zabave možete sisati od kraja ovaj dan sve do početka vikenda i ti si slobodna žena. A što ćeš raditi kada se ta dragocjena sloboda dobije? Učiniti bilo koji od vas ima planove za kupovinu?

0507shopping habits fa
FOTO: Neodređeno

Četvorica izoliranih djevojaka izlazila su na kupovinu na bijeloj pozadini-

Vratit ću se daleko od robnih kuća u Fifth Avenueu ovog vikenda, ne samo zato što ću biti izvan grada, već zato što sam nedavno postavio smjernice za recesiju, kada je riječ o potrošnji:

  1. Svaka kupnja od više od 100 dolara mora biti spavana. Ako vidim nešto za što sam zaljubljen, odem kući, odmaram se 24 sata, a ujutro ponovno procijenim. Ako još uvijek požudim nakon velikog vremena, mogu se vratiti.

  2. Nemojte kupiti ništa što zahtijeva od vas da kupite nešto drugo kako bi ga nosili. Ovo je jedan od Susanovih pravila koja sam upravo usvojio, i čini puno smisla. Ako vam je potrebna nova kamenica za vašu novu čistu košulju, to nije puno pogodba, sada je to?

  3. Učinite svoje istraživanje. Između naše vrlo svježe nove stranice za kupnju koja vam omogućuje usporedbu trgovine i inherentnu želju da uvijek dobijemo posao, pazeći da dobijem najbolju cijenu na sve što sam kupio.

Sada kada znate koja su moja pravila, volio bih čuti vaše! Prijeđite na naš Big Fab Shopping ankete da biste odgovorili na 21 pitanja o vašim troškovnim navikama, a zatim nas obavijestite o svojim kupovnim riječima kako biste živjeli! Osim vaših strašnih putovanja, kad ste posljednji put bili u kupovini – i voljeli ste svaku minutu? Što je učinilo tako posebnim? Zato što ste kupili mnogo zasluženu poslasticu? Zato što ste pronašli najluksuzniju haljinu NIKADA? Zato što to znači da ste potrošili QT sa svojim BFFS-om? Zato što ste se pripremali za veliki datum? Udio!

KLIKNITE OVDJE ZA PRIJATELJE BIG FAB SHOPPING POLL

Dodaj glamour.com na svoju Google početnu stranicu

Slijedite robove u Moda na Twitteru!

Fotografija: Istockphoto