6 Haljine odjeće Haljine smo vidjeti na Oscarskom crvenom tepihu

Ako ikada ima staza za pistu koja donosi Oscara dostojne haljine, to je couture. I, kako se to jednostavno događa, kolekcije proljeće couture debitirat će se usred priznanja za sezonu – uistinu haljine na čeljusti koje su zrele za branje za najglamuroznijeg holivudskog seta. kako je da za praktičnost?

Preko ploče, nominirani su teško hitters u modnom svijetu, od Cate Blanchett je klasični Hollywood glamur do Saoirse Ronan je mladenački stil; Jennifer Lawrenceova sklonost crvenim tepenskim princeznim trenucima i Rooney Maraovu ljubav prema neobičnim crnim haljinama. Jedna stvar je sigurna: ne možemo čekati da vidimo što ove stilski nominirane izaberu ove godine – i, kako predviđamo glamur Oscara, prstima smo prešli da vidimo barem neke od nevjerojatnih haljina odjeće sezona!

Proljeće 2016 couture oscars armani privee

Armani Privée stavio je napetost na pastelnu haljinu s dubokom crnom ukrasom koja se, čini se, ispala iz korzeta, otkrivajući mekanu ljubičastu sviliju ispod.

Proljeće 2016 couture oscars valentino

Ova zlatna Valentino haljina praktički vrišti Oscara, sa svojim metalnim zlatnim nijansama, podsjeća na samu nagradu.

Proljeće 2016 couture oscars giambattista valli

Oscarska noć je večer za izlazak svih zaustavljanja kada se radi o modi: Što je veća, to je bolje. U stilu vrijednog crvenog tepiha, Giambattista Valli stvorio je svijetlu crvenu haljinu kaskadnog tuljana koji se nadamo da će nastupiti na nagradama.

Proljeće 2016 couture oscars givenchy

Večernji glamur pogodio ga je u Givenchyjevoj kolekciji couture u ovoj sezoni. Naš omiljeni izbor Oscara? Dugačakova haljina u tamnocrvenom metaliku s suptilnim otvorom koji otkriva kožu ispred sebe.

Proljeće 2016 couture oscars elie saab

Za djevojku koja traži njezin princezni trenutak, kolekciju Eliea Saaba teško je pobijediti. Posebno smo zaljubljeni u ovu visoku vrata, bez rukava, kuglicu od haljina, koja se na struku pojavljuje metalnim pojasom.

Proljeće 2016 couture oscars chanel

Naši su prsti prekriženi da barem jedan kandidat korakne na tepih, kapajući sa starim holivudskim glamurom. I, iskreno, što bolji način da to napravite nego u Chanel haute couture?

Za više pokrivenosti couture:

5 razloga zašto idemo u Olivia Palermo stil na izložbama u Parizu Couture

Kako su Classic Jeans ukrali Spotlight od Mega-Ball Gowns na Couture showovima

Couture krevetić: sve što trebate znati o najodbirljivijim modnim zbirkama

__Watch celebs talk moda i još mnogo toga na crvenom tepihu.