Rihanna je ponovno plava, i ona već ima više zabave

Zaboravite sanjati o bijelom Božiću, ove godine Rihanna sanja platinastu. To je zato što je 28-godišnjak prolio njezine mračne, duge lokuse radi kraćeg, svjetlijeg izgleda samo na vrijeme za blagdansku sezonu.

Obožavatelji su u subotu dobili svoj prvi pogled na novi stil, kada je zabavljačev BFF, Leandra Goodrich, objavio video na Instagramu koji su pokušavali izazov “Juju na Dat Beat”. Iako je doista užitak gledati ih kako pokušavaju noktiju sve točne korake (molimo vas, učinite sebi uslugu i promatrajte sve u nastavku), a sljedbenici za promjenu kose promijenili su svoju bijes na Rihanninu platnenu kosu na ramenu koja je bila izvirivši se ispod njezine kape. “[Y] duša plavuša riri se vratio!” jedan ventilator napisao je u odjeljku za komentare. Drugi su bili sretni što je pjevačica odlučila vratiti se na plavu, s nekoliko radosti što se “Blondanna” vratila.

Drugi bliski prijatelj i osobni fotograf Rih, Melissa Forde, također su članovima Rihannske mornarice pružili bolji uvid u njezinu novu frizuru. Forde je objavio fotografiju njih dvoje s tostom čašama šampanjca, s naslovom fotografije “Blagoslovljen i zahvalan # 4evaaevaaa”. (Bili bismo li i Rihannom navijajući.) U njoj je Rihova nova kosa jasno vidljiva sa strane.

Učitavam

Prikaz na Instagramu

Učitavam

Prikaz na Instagramu

A za one koji brzo nazivaju “perika” – da, vjerojatno je. Ali doista, da li je to važno? Bez obzira radi li se o glavi, plavoj kosi, kratkoj kosi ili šišanju, jedna stvar je sigurna, Rihanna i njezin stalno mijenja stil nikada neće biti #HairGoals.

Povezane priče:
-Pogledajte Ashley Bensonovu New Hot Pink Hair
-Hailey Baldwin otišla natrag u njezinu prirodnu boju kose, i to je divno
-Najhladnije zimske frizure ideje za svaku dužinu i teksturu