Razgovarajmo o Angelini Jolie’s Powder Mishap za sekundu

Sigurno ste do sada vidjeli fotografije Angelina Jolieovog praha. U tom slučaju, yay, volimo te!) Istina je, na fotografijama sinoćnje premijere HBO drame Brad Pitt-a Normalno srce, glumica je obično savršena šminka ošamućen uočljivim bijelim mrljama.

Angelina jolie powder

Predvidljivo je da web-lokacije postavljaju fotografije pogrešaka šminke iz svakog mogućeg kuta, a neke čak impliciraju da su ljudi oko Angeline primijetili prašak i odlučili da ne govore ništa o tome. (“Jasno nezainteresiran Jolie’s šminke nesreća, Valentino je oduševio glumica,” Us Tjedno kaže.) Drugi su nagađali da je šminkanje “nije pravilno uklopljeno”, zovu ga “epska katastrofa”.

Ma daj. Očito je prašak nije izgledao ovako u stvarnom životu. Čini se da se dogodilo da je Angelina’s šminka umjetnik oteo s nekim HD prašak za završnu obradu. Za razliku od prašine za uobičajene postavke, prašina za završnu obradbu HD-a ima čestice koje reflektiraju svjetlost, a koje pomažu zamućenje nepravilnosti; često se koristi na filmskim setovima. Međutim, u blještanju snažne bljeskalice, kada se apliciraju velikodušno, HD prašak se pojavljuje bijel. Zato i na Spremi datum uvijek opomenam mladenke da budem oprezan pri korištenju HD praha ili šminke s kremom za sunčanje u njemu, što ponekad može uzrokovati “flashback”.

U svakom slučaju, to je teško ono što bih smatrao epskom katastrofom. Vidjeli smo da se prašina dogodila prije mnogo ljudi, a s obzirom na sve njezin humanitarni rad, prilično sam sigurna da je Angelina sposobna malo bolje shvatiti u perspektivi od nekih od tih pisaca. Međutim, danas se osjećam loše za njezin šminka.

Jeste li ikada bili iznenađeni time kako je vaš šminka djelovao na fotografiji? Jeste li ikada promijenili ono što stavite na lice kada znate da ćete biti fotografirani?