Novo lice maske Dr. Pimple Popper Oslobodite se crne glave na mnogo pritier način

Kao što klasična izreka govori, ako ne Instagram radiš masku za lice, jesi li to uopće učinio? Odgovor je: “Zašto biste ikad pokušali saznati?” jer ako niste Insta za slavu, nedostaje vam pola zabave. Vrlo zanimljiva linija prekrasnih maski s maskom za čipku posljednja je revolucija, a dok vam se čini pomalo zastrašujuće kada je na njemu, to vrijedi za ono što se nalazi ispod.

Kao netko tko je svoje ime postavio objavljivanjem najgrubljih guranih videozapisa na svijetu, ne možete se okriviti dermatologu Sandra Lee, M.D., za izradu lijepih maski kako bi se izbjeglo sve. Lee je surađivao s Dermovijom, markom iza Maske za čipku kompresije koju ste vjerojatno vidjeli na Instagramu u nekom trenutku, na skupu od četiri različite maske koja tvrdi da će isporučiti besprijekornu kožu u četiri tjedna putem sastojaka koji rješavaju vaše probleme i grade na svakoj prednosti prethodnog tjedna. Prva maska ​​koncentrira se na piling, drugi na razjašnjavanje, treći na ozdravljenje, a četvrti na osvjetljavanje. Endgame? Koža koja vas nikad neće sletjeti u uredu dr. Pimpela Poppera.

Kao masker za karijeru, zaobišao sam čitanje uputa (pogreška). Stavljanje na lice je prilično jednostavno, ali maska ​​uha i brada trake minutu za petlje oko ušiju. Bit ćete sretni što ste to učinili – više ne držite telefon iznad lica da nešto učiniš, bilo što, zadržavajući sklisku masku za listove. Na strani kože, up-close-and-personal fit znači da sastojci prodiru čak i bolje; na strani života, prilično je teško držati ravno lice dok pričvršćete trake od brade do uha, pa ću uzeti tu minutu radosti.

Učitavam

Prikaz na Instagramu

Jednom, možete se opustiti i pustiti aktivne sastojke da rade svoj posao, ili možete uzeti novu mobilnost i očistiti svoju kupaonicu (ili, znate, učiniti sve). Kao junak, očistio sam se četiri minute i ostao je na letećim bojama. Dvadeset i šest minuta kasnije gledalo je na moje računalo i otkopčavala čipku i utrljala suštinu. Svjetlucala sam poput izmišljenog morskog stvorenja. Bilo je odlično.

Sljedećeg jutra moja koža izgledala je sjajnije, ravnomjernije i prelijepoće (iako, nedavno sam bila u dobrom mjestu s kožom zahvaljujući ovom retinol triku). Ipak, eksfolirajući enzimi maske, glicerina, kolagena i ekstrakta morske vode nisu bili ništa, a ja ću se pridržavati sljedećih tri za cijelu vožnju. Na toj napomenuti, lijepo je imati masku kako vam reći što će izgledati sljedeći mjesec vašeg života. Ima plan! To je napravio liječnik. U redu sam.

Lace Your Face x Dr. Pimple Popper Clear složni set, $ 55, dermovia.com

Povezane priče:
-Pokušao sam da virusni ‘Vagina Highlighter’, i iskreno ga ne mrzim
-Nova linija za njegu kože Dr. Pimple Popper će zauzeti vašu aknozu
-Ovaj olovka za usne je doslovno poput punila u cijevi

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 25 =