Meghan Markleov vjenčani šminker Pustiti da njezina prirodna ljepota (i njeni pjegice) Pokaži

Bilo da ste se probudili svijetlo i rano (ili točnije, tako rano da je još uvijek mračno) gledati kraljevsko vjenčanje i službenicu Meghan Marklea hodati niz prolaz ili ste se zapeli sa svojim normalnim rasporedom spavanja i upravo sada uhvatite, postoji jedan stvar znati: Meghan Markles je vjenčanje dan makeup nije razočarao.

Za tu prigodu, Meghan je otišao s prirodnom, sjajnom kožom, ostavivši da joj pjegice prođu kroz. Njezine su usnice bile suptilno sjajne, a njezine su oči imale minimalistički, elegantan osvjetljavanje sjene – savršeni kompliment njezinoj niskoj, labavoj krenuti. (Da, kolač se vratio!) To je lijep izgled, napravio čak i bolje od činjenice da je izgledala jako kao što je ona sama. (Rekla je u intervjuima prije nego što ona više ne želi prikriti njene pjege.)

Unatoč glasovima da će napraviti svoju šminku, Kensington Palace je potvrdio da je njezin izgled učinio Diorov celebrity make-up artist i Honest Beauty Creative Colour Consultant Daniel Martin.) Ako je učinila svoju šminku ipak, taj potez neće imati bilo je sasvim nečuveno: da ne zaboravite, Kate Middleton je napravila svoju vjenčanu šminku još u 2011. godini. I dok smo svi svjedočili, Meghan je žena sigurna u svoje sposobnosti sa šminkom. Loša vijest je da, osim ako Meghan odluči oživjeti Tig s ponudom lijeka za vjenčanje, možda nikada nećemo znati točne proizvode koje je koristila. Možete li čuti zvuk milijuna nestataka ljepote koje plaču u daljini? Isti.

Princ Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
FOTO: Chris Jackson
Princ Harry Marries Ms. Meghan Markle - Procession
FOTO: WPA bazen
Princ Harry Marries Ms. Meghan Markle - Procession
FOTO: WPA bazen
Kraljevski Wedding
FOTO: REUTERS
Princ Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
FOTO: WPA bazen
Princ Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
FOTO: WPA bazen

Štedljiva milost je, znamo ton oko Meghan’s kože i ljepote rutinu iz njezinih dana kao glumica (hvala, Odijela). Ideteći zakonom zdravog razuma, kada pronađete svoje proizvode, nemojte samo skočiti s broda. Pogotovo kada, kao i slavne osobe, imate milijun stvari koje možete izabrati i konačno pronaći stvari koje vam najbolje odgovaraju. A za Meghaninu kožu, znamo da ima prilično upakiranu rutinu.

Prošle godine, rekla je Vabiti da je velika ljubitelj Jan Marinijevog glikolnog seruma, zajedno s Tatcha Rice Enzyme Powder za neko nježno fizičko piling (ovaj Cetaphil je izvrstan jeftin dupe). Sculpting unutarnji facials – kojim se misli, masaža unutar njezinih usta – čuvaju joj čeljust i obrazi se podižu.

Nakon toga rutina njege kože, Meghan je rekla da je obožavatelj super svjetlosnih temelja (opet, tako da se njezini pjegice mogu pokazati). Kako bi stigla, Meghanov predodžba šminka, Lydia Sellers, kaže da će doći do Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation u hladu 6.25 s nekoliko kapi od 5.5. Odnosi se s lagano mokrim Beautyblenderom, daje laganu, gustu pokrivenost. Vječni bestseler zaokružuje kožu: Nars Orgasm crvena, a ona kaže da osvjetljuje njezino lice. Nakon što je prošlih nekoliko dana snimio doslovce stotine slika, možemo potvrditi: Meghan uvijek ima to toplo, sunčano zlatno ispiranje, a to je zaštitni znak ljubavi orgazma.

Princ Harry And Meghan Markle Visit Northern Ireland
FOTO: Bazen / Samir Hussein

Meghan ima tendenciju da igra svoje trepavice nad nosi tona liner ili eyeshadow, i, drumroll ugoditi, postoji glavni razlog za to. Ona je bhakta Revitalash, a prema intervjuu s Birchboxom, Shu Uemura trepavica je jedina stvar koju nije mogla živjeti bez. Među njezinim omiljenim maskarama su Dior Diorshow Iconic maskara i Maybelline The Rocket Mascara, a njezina dva omiljena linija su M.A.C. Teddy, raskošan, smeđi zlatni smeđi, i Chanel Eyeliner u Cassisu, šljiva šljiva koja privlači njezinu gornju crtu i vodu.

Princ Harry And Meghan Markle Attend UK Team Trials For The Invictus Games Sydney 2018
FOTO: Mark Cuthbert

Na umu, Meghan očito je obožavatelj ruža za usne inspiriran Victoria Beckhama u liniji Charlotte Tilburyja, mat, ružičastu ružičastu Very Victoria. Za opuštenije izgleda, ona se nalazi u Fresh Sugar Advanced Therapy tretmanu za usne sa SPF 15. Iz Meghanovih, dobro hidratiziranih usnica, kaže da joj daje “meke, ljubazne, mazne usne.” Mladenci nisu mogli otići na balkonsku poljubicu ove godine, ali sumnjali bi da je Fresh dobio pauzu.

Ovaj će se post ažurirati kada se uvede više pojedinosti.

Povezane priče:
-Internet je konačno prikazao omiljeni ruž za usne Meghan Markle
-Watch Meghan Markle učiniti joj šminka u stražnjem dijelu Uber
-Becca kozmetika napravio je istaknuti inspiriran Royal Wedding