Koristite li umivaonike?

Moja me je mama podigla da vjerujem da je kupnja samo ručnika za kupanje jadno – uvijek mora kupiti odgovarajući ručnik i podložak. Možda zbog toga uvijek sam koristio perilice, čak i kad su se polako činili da su postali starinski obredi.

0318 washcloths bd

Mnogi moji prijatelji čak ni ne posjeduju perilicu. Sada kada imamo pilingove, peels i četkicu Clarisonic kako bi nam pomogli ljuštiti, pretpostavljam da su rublje izgubile iz slike. Također, oni mogu postati fuzzy petrie jela ako se ne rotiraju i pere često (i isprati / dopustiti da se potpuno osuši između upotrebe).

Ipak, kažem da nema ničega što bi se ujutro probudilo i vodilo pod vruću ili hladnu hladnu vodu – ovisno o doba godine / umoru / čaši vina koja se konzumirala večer prije no što je nježno spuštala na svoju pospanog lica. I definitivno ništa bolje od suhog rublja za izbacivanje prljavštine kože prije nego što nanesete šminku. Znam fancypants kozmetičke profesionalce koji se zakune tim trikom.

Razgovarajmo o tome: koliko vas koristi pranje rublja? Koristite li ih na licu ili svom tijelu? Koliko često ih rotirati / oprati? Koristite li jednu suhu kako bi istjerali pahuljice? Jeste li ih neki od njih koristili kad ste bili mlađi, ali više niste? Kako to? Jesu li mame toliko čvrsto u vezi s pravilom kompletnog ručnika kao moju?

(PS mama, dobijem ga na perilici, ali moram reći, samo sam spremna odustati od kupnje gornjih plahta, što je to? Moje pokrivačni pokrivač je moguće prati, stoga moram stvarno dodati in- između sloja samo tako da svaka večer završi na katu?)

Više pijavica:

  • Jeste li sapun ili gel za tuširanje??

  • Koliko dugo je vaš tuš?

  • Zabavna ideja: tuširanje u mraku

  • Obama Bar: “Audacity sapuna”

Fotografija: iStock

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 90