Kim Kardashian’s Makeup Artist i Anastasia Beverly Hills upravo otkrili svoju novu paletu sjenila za oči – i to je sve

Naše novosti koje se prenose ovog proljeća i ljeta pune su desetaka najava za Kylie Jennerove tiskovine za Lip Kit – uključujući i slatke nijanse koje je imenovala članovima obitelji poput njezine mame, Krisa (“Kristen”, Kourtney i Khloé , I moramo reći, svi smo voljeli pratiti onaj Kardashian-Jenner. Ali sada je druga Kardashianova sestra, Kim, pomogla potaknuti potpuno drugačiji proizvod.

Predmetni proizvod? Paleta sjenila s bogatim nizom pigmentiranih, ali blendable nijansi samo na vrijeme za jesen. Razvio ga je visoko kvalificirana suradnja: ultra talentirani mozak njezina šminka, Mario Dedivanović, Anastasia i Claudia Soare od kultno-omiljene linije obrva Anastasia Beverly Hills.

Nakon mnogo očekivanja, u petak smo na Instagramu brzo dobili zavirivanje na paletu, kada je Kim otkrila nijanse Marioovim računom. Uostalom, cijelo ljeto smo zadirkivali tajanstvenim slikama zatvorene palete Claudijinih Instagramovih i Snapchatovih računa.

Učitavam

Prikaz na Instagramu

Nakon što nam je Kim pokazao nijanse, Mario je zazvao da su joj dvije nijanse nazvane: “Muse” i, dobro, “Kim” – koja je meka brončana sjena koja se miješala po kapama na videu. Onda smo dobili bliži pogled na cijelu paletu.

Učitavam

Prikaz na Instagramu

Učitavam

Prikaz na Instagramu

Boje su u skladu s bogatim, pigmentnim tonovima zemlje. A po izgledu, oni su savršeni za različite tonove kože.

Učitavam

Prikaz na Instagramu

U ovom izbljeđivanju formule izgledaju blage i meke. “Htjela sam da se pigmentiraju na ukusan način, ali također s određenom količinom krutosti koja se može graditi”, rekao je Mario. “Morali su biti izuzetno mastan i svileni te se mogu koristiti i mokra.”

Učitavam

Prikaz na Instagramu

(Kopanje glazbe, BTW, Mario.)

Buttery, svilenkasto, i graditi-sposobni svi zvuk dobro za nas. Za sada znamo da će polaznici Mario i Kim Master Classa u Dubaiu biti prvi koji će dobiti paletu 14. listopada (sretni!) – ali ćemo vas objaviti na svim daljnjim vijestima.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 61