Keira Knightley je već godinama tajno nosila perike

Učenje da slavna osoba nosi vlasulju je dosta NBD ovih dana. Imate cure kao Katy Perry i Kylie Jenner koje su očite i otvorene za isprobavanje različitih boja kose. Ali ponekad je najuvjerljivije promjene kose – kao što su Kim Kardashian, Gigi Hadid i Shay Mitchell – tako uvjerljivi da biste se zakleli da je to prava kosa. Ali nikad ne bi mislili da Keira Knightley uđe u taj logor.

Glumica je upravo otkrila u intervjuu U stilu U.K. da joj je kosa prošla toliko tijekom svojih dvadeset godina u Hollywoodu, odlučila se okrenuti nositi periku. “Svoju boju bojila sam gotovo svaku boju zamislivu za različite filmove”, rekla je u magazinu. “Bilo je tako loše da mi je kosa doslovno počela padati iz moje glave! Tako sam posljednjih pet godina koristila periku, što je najveća stvar koja mi se ikad dogodila kosi.” Tako je, pet godine! I nismo imali pojma.

Imajući u vidu da će gotovo 40 posto žena doživjeti neku vrstu gubitka kose u njihovom životu, volimo da je Keira postala tako stvarna u svom iskustvu. Gubitak kose može se dogoditi zbog divlje raznolikih razloga, poput stresa, oštećenja kose ili nakon bebe, a sjajno je vidjeti takve strašne žene u središtu pažnje razbijanje “normalnih” ideja ljepote.

Naravno, nisu sve žene obrate perika kad se suoče s gubitkom kose (može nam reći naš pisci Deanna svi o tome), ali ako rade za Keira, sve joj je moć. Sretno bismo gledali kako se ponaša s gusarima sa ili bez vlasi.

Pogledajte Kendall Jenner’s Makeup Artist Dionički joj Smoky Eye Secrets:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 44