Kako odabrati pravu olovku obrva za boju kose

Olovke obrva: U teoriji se čini jednostavnima, ali samo da su bile jednostavne boje u crtama. A to samo govori o korištenju. Bacite u koju figuru koja sjena počinje, a svi mi se možda vratimo u vrtić.

Pripremili smo pomoć stručnjaka Maribeth Madron New York City-a za demistifikaciju borbe koja je odabir olovke obrva za svaku boju kose. Prije nego što počnemo, pogledajte donju fotografiju: s lijeve strane vidjet ćete netaknute obrve, a desno ćete vidjeti usporedbu pogrešno i pravo boje za upotrebu. Pogrešna boja je na lijevoj obrva (lijeva, gleda na zaslon), a bolja boja je na desnoj obrva. Pročitajte na njezinim stručnim savjetima.

Za crvenu kosu…

obrva pencil for red hair

“Prilikom odabira olovke za kosu, ne samo da se podudara s vašom bojom kose, već i kod tonusa kože i boje očiju. Ako vaš ton kože ima ružičaste boje, ne želite se podudarati točno na svoju boju kose ili će izgledati narančasto. Tako želite ići na nešto malo hladnoće, savjetuje Madron. Pokušajte: Laura Mercier olovka za obrve u ash plavu, $ 22, lauramercier.com.

Za smeđu kosu…

obrva pencil for brown hair

“Za brinete, opće pravilo je da ostanete u rasponu od jedne do dvije boje boje kose. Ako imate svijetlosmeđu kosu sa svijetlim očima, odaberite neki tamniji ton za definiranje. Ako imate tamne oči, to je uvijek sigurnije da ide malo upaljač, trebao bi se podudarati s vašom vrhuncu, a ne s bazom “, kaže Madron. Pokušajte: Stila ostati cijeli dan precizno kliziti obrve olovke u srednjem smeđu, $ 21, stilacosmetics.com.

Za crnu kosu…

obrva pencil for black hair

“Ljudi s crnom kosom čini se da misle da je potrebno pronaći točan podudaranje, ali to izgleda izgledalo skriveno i lažno. Pokušajte umjesto hladne, srednje smeđe”, kaže ona. Sviđamo: Maybelline New York Eye Studio definira i popunjava obrve Duo u Deep Brown, 7,99 dolara, ulta.com.

Za plavu kosu…

obrva pencil for blonde ombre hair

“Ako ste plavu, ne želite izgledati mousy, ako imate svijetlu kožu i oči, odgovara osnovnom tonu vaše kose, što će vam dati definiciju i, još važnije, izgledati budno. odgovaraš najlakši dio vaše kose, izgledat ćeš umorno i iscrpljeno. ” kaže Madron. Pokušajte: Sonia Kashuk Definitivna mrlja u Taupeu, 5,99 dolara, target.com.

Posljednji izgled:

obrva pencil for your hair color final