Jennifer Garner’s Highlights: Razgovarajmo

Dok su se prerezao i podmetnuli Jennifer Garner Letterman sinoć su dobile veliku pozornost (očito je pala dok je trčala), malo sam usredotočena na neobičan položaj njezinih naglašava upravo sada. Pogledaj me, hoćeš li?

0430 jennifer garner hair color bd
FOTO: WireImage.com

Vidiš, na prvi pogled izgleda kao da je upravo došla do nekih dugačkih korijena (koje su neki od vas istakli kad sam napisao pola sata prije nekoliko dana) ali, ali na bližoj inspekciji …

0430 jennifer garner close bd
FOTO: WireImage.com

… možeš reći da ima neke pruge u njezinim praskama, što me natjeralo da mislim da je to pokušaj na svjetlijom pogledu na koji Sarah Jessica Parker radi zahvaljujući tehnici koja se zove balayage, u kojem se ističu ručno su oslikane na dno dlake. Jednostavno je to što su naglašavali toliko lakši od ostatka kose da ističu više na Jennifer Garneru.

1002 sarah jessica parker bd
FOTO: WireImage.com

Dakle, tu imaš, moj odgovor na “Što se događa s bojom kose?” nekoliko vas je pitala. Što misliš? Sviđa ti se ovaj izgled? Mislite li da je to dobar način da se toliko ne morate brinuti o svojim korijenima? Misliš da bolje radi na Sarah Jessica Parkeru? raspravljati.

Oh, i za slučaj da se pitate, on je metak jedne od njezinih ogrebotina. Ako ste stidljivi, NE PREGLEDAJTE ispod! To bi vam moglo spriječiti, budući da je nosila svoje rane bez veza (kakva je to loša, ne?).

0430 jennifer garner scraped knee bd
FOTO: WireImage.com

A ako imate još sekunde, kliknite ovdje kako biste provjerili super-svjetlo-ističe na trendu tamne kose, što je ovaj izgled je vrsta off-pucati od.

Fotografija: Wireimage.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1