Hoće li Lauren Conrad zadržati novu nijansu? Ove plave boje išle su crvene i nikada nisu gledale natrag

Naša je prva pomisao kad smo vidjeli novu crvenu kosu Laurena Conrada tijekom vikenda: Ovo ne može trajati više od nekoliko mjeseci. Conrad je lijepa crvenokosa, ali ona je također i živa, dišna definicija kalifornijskog plavuša, a osjećamo se da će ravnoteža svemira ostati samo tako lagano dok se ne vrati u svoju uobičajenu sunčanu sjenu.

Fotografija koju je objavio Lauren Conrad (@laurenconrad) dana 19. prosinca 2015. u 11:00 sati PST

To je jasno da postoji nešto o crvenoj kosi koja pretvara ljude u lifere, a odmah na vrhovima naših glava, možemo spomenuti još nekoliko rođenih plavokosa koji su odlučili okrenuti bacanje vatrenom bojom u dugoročno odnos. Uzmi Emmu Stone, koju temeljito povezujemo s crvenom kosom unatoč činjenici da je njezina boja lažna. Iako je glumica promijenila svoju božansku nijansu za nekoliko glavnih uloga i imala je nezaboravan plavušan trenutak na naslovnici Glamur u 2011. godini, mi još teško je zamisliti s bilo čim drugim nego crvenim – i ona nam je potvrdila da je to ona boja s kojom se najviše prepoznaje.

Emma stone natural blond

Još jedna moderna današnja crvenokosada koja ima plave korijene: Christina Hendricks, koja se ranije ove godine kratko vratila na svjetlo strane za kampanju Clairol. Otkrila je da je počela koristiti Nice N ‘Easy kako bi obojila kosu crvenom bojom u dobi od 10 godina (!), Kao rezultat ekstremne Anne od Green Gables opsesija.

Christina hendricks natural blond

Onda je Amy Adams – da, crveno dolazi i iz boce. Imala je prirodnu plavu boju za rane uloge u filmovima poput Datum vjenčanja (objavljen 2005. godine) prije nego što je bojila crvenu kosu 2004. godine kako bi igrala lik kratkog vijeka serije CBS. Njezina je slava porasla ubrzo nakon promjene boje.

amy adams natural blond

Bez obzira na to, zar stvarno mislimo da će se Conrad pridružiti redovima poznatih plavokosa koji su zauvijek crveni? Ne stvarno, ali jasno ne možemo podcijeniti moć ove posebne promjene boje kose.

Više od Glamour.com:

Pogledajte ovaj videozapis na The Scene.

Želite li znati što sada izgleda u ljepoti? Provjerite indeks ruževa:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 58