Celeb Šminka umjetnik Mally Roncal na ljepoti: “Ja sam bio Drag Queen od dana sam rođen”

Marko Roncal najpoznatiji je za uljepšavanje megastara kao što su Beyoncé, Jennifer Lopez i Rihanna. Primijetite uzorak ovdje? Mally svojim klijentima sjaj. Susreo sam se sa Mallyom (koji bi mogao biti najslađa, najzabavnija žena na cijelom svijetu) kako bi razgovarala o tome kako je započela u ljepoti, kojim proizvodima ona ne može živjeti bez i prirodno, Bachelor. Oh, i možda sam dobila malo dodira za šminku (upozorite sjaja!).

0329 mally roncal lindy makeover copy

Mally primjenom svog lica Defendera na mojoj previše sjajnoj koži. Pogledajte prije i poslije!

Glamur: Kakav je vaš odnos s šminkom? Kada ste ga prvi put počeli voljeti?

Mally Roncal: O moj Bože. Od dana kada sam rođen. Uvijek kažem da sam rođen s maskarnom štapićem u ruci. Moja je majka bila vrlo glamurozna. Bila je liječnica i uvijek je bila učinio. Poput kose, šminke, peta, noktiju, odjeću. Chanel, cijela stvar. Bila je vrlo posebna i doslovno sam se sjećala kako je sjedila kod njezinog boudoira s njom i gledala je kako joj nosi lice, a ona bi me naučila dok je krenula. Ironično je jedna od mojih kćeri – imam 3 kćeri – jedna od njih je poput mene, samo gleda sve. A onda ona i sama. Nevjerojatno je kako se to samo rodi u vama.

Glamur: Kako ste prvi put započeli u šminci industriji?

Mally Roncal: Zapravo sam bio na predavanjima na fakultetu. Htio sam biti dermatolog, jer volim kožu. Da budem iskren s tobom, ja sam samo potajno želio biti dermatolog da bih mogao početi šminku i imati infomercial. To je ono što sam željela. Tako se doista dogodilo. Ali onda sam otišla na koledž i radila i shvatila da to nije ono što sam stvarno želio učiniti. Samo želim staviti šminku na ljude. Završio sam se prebacivanjem na modni dizajn, a zatim sam završio diplomski diplomu u toj likovnoj umjetnosti. Otišao sam raditi za dizajner kad sam izašao iz koledža, a jedina stvar koju sam voljela bio je kada bi se pojavio modni tjedan, a ljudi kose i šminke bi dolazili i napravili bi šarene testove, a ja bih to bio. je najsjajnija! ” Jednostavno sam rekao jedan dan, znaš što, to je ono što želim učiniti “, a ja sam samo otišao za to. Ali u meni je od dana rođenja. Bio sam drag kraljica od dana kada sam rođen.

Glamur: A ljubav ljepote nikada nije propala?

Mally Roncal: Nikada. I dalje sam uzbuđen, još uvijek leptiri u trbuhu kad napravim novi proizvod, još se ujutro probudim i ne mogu čekati da stavim šminku na nekoga ili nešto.

Glamur: Vjerojatno imate puno pitanja o Beyoncéu, ali imam drugu osobu koju vas želim pitati, a to je Molly Mesnick iz Bachelor, čija je vjenčana šminka učinila.

Mally Roncal: Volim je!

Glamur: Što je ona??

Mally Roncal: Vrlo slatko. Zahvalan, tako normalan. Ona je samo redovna djevojka, kao i svi mi. Bila je toliko uzbuđena da joj je napravila šminku i napravila joj kosu. Mislim očito da je bila više uzbuđena zbog svoga vjenčanja. Nekako smo donijeli toliko uzbuđenja i dali smo joj liječenje. Molly je samo stvarno dobra, normalna, stvarna osoba. Znaš, Mally Beauty je sve što je nepropusna i visoka izvedba i nećete dobiti-off-til-you-take-it-off. Pa kad sam vidio da kiša dolazi, ja sam tajno kao DA! “

Glamur: Sjećam se da sam i da budem kao, morat ću nastaviti Bachelor jer želim da sve ovo završi! “

Mally Roncal: Zabavno je raditi s ljudima – to je pravilo, radit ćemo samo s prekrasnim, nevjerojatnim, ljubaznim ljudima. Prekrasno iznutra. Vani također pomaže, ali iznutra je super, jer je život prekratak.

0329 mally roncal before after

Prije nego što je Mally primijenio Face Defender (lijevo) i poslije (desno)!

Glamur: Ono što je u vašem šminku?

__Mally Roncal: __ Pa, očito je lice Defender. Matte-ifies kožu bez izgleda kao da ste matte-ified. Dakle, Defender lica, moja otkrića za otkriće, moj novi proizvod obrva koji je četkica i lonac, uzrokuje da uvijek moram imati obrve jer se podižu. Moja Volumizing Mascara, moje sjajilo za usne u Mallyovom pogledu, što je kao moj potpis izgleda da radim cijelo vrijeme, i moj naporan Airbrush Highlighter i Blush, jer volim naglašavati i trebam rumenilo. Znaci to je to. I možda i moj prah temelj.

Glamur: Ako biste mogli imati samo jedan od tih proizvoda, za ostatak svog života, koji bi to bio?

Mally Roncal: Jesi li ozbiljan? O moj Bože, ne znam što bih rekao. Valjda bih rekao Volumizing Mascara. Da. Osvojio je QVC izbor kupca za dvije godine za redom.

Glamur: I sve je to proizlazilo iz vašeg sna da ima infomercial.

Mally Roncal: I sada imam infomercial! Upravo smo ga pokrenuli. Ali to je drugačije od infomercial koju sam zamislio. Trebao sam biti u laboratorijskom ogrtaču.

Glamur: Ima još vremena, još uvijek možete to učiniti.

Mally Roncal: Znam. Liječnik Roncal.

To su sve stvari za ljepotu, izravno od Mallyja. Slažete li se s Mallyovom filozofijom ljepote? Imate li nešto od Mallyovih proizvoda? Koji?

PLUS…

· 5 Genius Beauty savjeta za ukrasti od Beyoncéa

Ljetna ljepotica iz Rihannu: Kako napraviti crvenu crvenu ružu tijekom dana

· 5 najljepših ljepota Jennifer Lopeza