Beauty PSA: Nicole Kidman ima Kate Middleton-Status kose odmah

Usred parade predvidljivo kreativnih frizura na SAG nagradama za sinoćnju noć, našli smo se čudno fiksiranoj na dugačoj kosi dlakavoj kosi Nicole Kidman, iako je jednostavno nosila labav. Činilo se da je sve punije i duže, oblikovano u zavidno glatku, ali još uvijek bljuvotinu. Izgledalo je ludo zdravo za kosu. Ali više od svega, kosa joj je izgledala … poznato. Tada nas je pogodio. Nicole Kidman je nekako postigla taj vrhunac svih # hairgoals, jedan povezan sa ženama diljem planeta. Imala je Kate Middletonovu kosu. Nedavna kraća frizura Kate Middletonova kosa, to jest.

Nije ni čudo što smo imali deja vu. Tijekom godina proveli smo više vremena nadređivanjem (/ borderline stalkinga) Middletonovog gutljaja od bilo koje druge frizure slavne osobe (osim može biti Jennifer Aniston je potpis označen slojevima). Ono što ga čini toliko intrigantnim jest da održava onu djevojčicu koja se nalazila na sljedećoj strani, kao što je gotovo mogla sama oblikovati, iako znamo da je to djelo frizera Italo Gregorio i njegov set Pai-Shau proizvoda za kosu. Ipak, istodobno svi znamo da je kosa istine koja je debela, duga, sjajna i ljupka potpuno neophodna za 90 posto žena. Kate Middletonova kosa je prava kosa Barbie kosa. Na stvarnoj princezi. Možete li nas kriviti za opsjednutost??

U međuvremenu, znaš da ne možemo pomoći, ali pitam se može li čak i Kate Middleton zavidjeti Kidmanovu Kate Middletonovu kosu (pokušajte to pročitati glasno), budući da je priznala da ne voli njen nedavni šišanje u prosincu.

Ako vam Kidmanova kosa na sljedećoj razini odjednom ponovno zateže za Kate Middletonovu kosu, sve što možemo reći je da smo žao, osjećamo vašu nevolju. Ali hej, barem sada možete kupiti uređaj koji koristi?

Vojvotkin bivši stil:

kate middleton hair

Kidman na SAG nagradama:

Nicole kidman 2016 sag awards hair

Gledajte Nicole Kidman odgovoriti na naše neugodno pitanje na crvenom tepihu: