Ako je kopiranje Shenae Grimes ‘Haircolor pogrešno, ne želim biti u pravu

Da tako je. Kopirao sam boju kose glumice iz “90210” (a ni izvorni “90210”). I ne, ne sramim se priznati.

U redu, dobro, pa sam bio djetence neugodno sam razotkrivao moje računalo ispis ove fotografije Shenee Grimes za Amram Madar, moj kolorist u Bumble & Bumble.

0804 shenae grimes bd
FOTO: Getty Images

No, kao što je spomenuto u nedavnom postu, Shenaeova kosa u ovom pucanju je sve što želim da budem. Ima neku stvar Nicole Richie, koja je samo jednostavnija. Moja je kosa već bila u istoj brižljivoj obitelji, ali mi nedostajalo onog multi-toniranog, prigušenog efekta na mojim korijenima (uglavnom zato što ih nisam dotaknuo za pet mjeseci).

Amram je pažljivo pregledao moju Shenae fotografiju – ozbiljno je stajao tamo intenzivno zurio u punih pet minuta bez komentara. Počeo sam misliti da će me odbaciti kao klijenta za modeliranje moje kose nakon nekoga tko igra visoku školu na TV mreži. Ipak, on je tada izjavio da bi njezini tonovi kose, zapravo, bolje raspravljali o mojoj koži i da bih to mogao potpuno izvaditi. Otišao je na posao, mukotrpno slikanje u naglašenim i slabim svjetlima i drugim svjetlima … Ne znam ni što. Trebalo je dobi. Vijeku! Ali bilo je tako vrijedno. Provjeri je.

Nisam mogao napraviti pravilno fotografiranje jer je kosa upravo sjala na / nije lijepo puhano, plus sam morao držati svoju kameru. Međutim, zbog usporedbe, stavio sam svoju aktovsku spavaćastu donji rub koji vrlo sliči Shenaeinoj haljini, kao i velikoj količini rumenila.

0814 petra haircolor bd

Znam, nedostatak dokaza u ovom pucnjavi – ne možete stvarno vidjeti pruge u prednjem dijelu tako dobro. Obećavam da će uskoro biti potpuno razvedena fotografija, gdje ćete dobiti puni učinak.

U svakom slučaju, jako sam sretna novoj sjeni. Ne osjećam se kao da je moja kosa uopće istaknuta, što je ono što volim o Amramovom radu. Također volim da nema velike razlike, ali moje cijelo lice izgleda sjajnije. Suptilne pruge će dodati teksturu na moj vjenčanje updo i također lijepo prelaziti u jesen, kada mi se sviđa da ne previše naglasiti-y. Sada trebam Shenae’s haircut i styling! (Stavite to na popis obveza.)

Je li netko od vas donio slavnu fotografiju u salon nedavno? Ako je tako, o tome tko, i kako je izbila boja ili izrez?

Želite li gledati Glamourove blogere za ljepotu kopiraju druge izglede za slavne osobe (i cestovni testovi ćaknutih proizvoda i trendova)? Kliknite ovdje!

Više načina da dobijete svoj glamur:

  • Pratite nas na Twitteru

  • Prijateljite nas na Facebooku

  • Dodajte nas na svoju Google početnu stranicu

Fotografija: Getty Images