7 Pedikura Poljski i Sandal Style Combos razmotriti ovo proljeće

Poput Petre, ne mislim da su mi noge strašno atraktivne. (Iako, za razliku od Petre, prilično sam sigurna da će mi deset prstiju postići 4 ili 5 maksimum na slatkoj ljestvici, dok je puna 9, preggers ili ne.) Pa ipak, ne mogu vam pomoći, ali se malo uzbuđeni zbog ovog doba godine: Toliko novih sandala! Mnogo novih lakova za nokte! Toliko mnogo komada boja / stila da isprobate!

Kako bih vam pomogao u proljetnom pedikurnom raspoloženju, zaokružio sam nekoliko snimaka slavnih stopala (yep, to je sve prilično tvrdoglav novinar ovog istraživanja A.M):

Najprije, savršene cipele Kristen Bella daju mi ​​ozbiljan slučaj pedikerske zavisti. Tko je znao Prsti može biti sladak?

0420 neutral heel red polish pedicure bd
FOTO: Getty Images

LOS ANGELES, CA – 22. OŽUJKA: Glumica Kristen Bell pozira na crveni tepih na Geffen Playhouse’s Godišnjoj pozadini na Geffen Gala 22. ožujka 2010. godine u Los Angelesu u Kaliforniji. (Slika Alberta E. Rodrigueza / Getty Images)

Ovaj trenutak nije ni Photoshopped! Iako nisam siguran da sam zalupila, bradavice prstiju bradavica ikada izgledaju slatko i divlje poput Bellovih, mogu prevrtati njezinu ideju o načinu sparivanja neutralnih peta sa svijetlim pedikurnim poliranjem koje stvarno pops.

Sljedeća je Jennifer Aniston. Ima smisla da joj besprijekorna tjelesna torba dođe s par šarolikih tootsija, zar ne??

0420 aniston metallic pedicure feet bd
FOTO: Getty Images

MADRID, ŠPANJOLSKA – 30. OŽUJKA: Glumica Jennifer Aniston nastupila je na premijeri Exposadora u Callao kinu 30. ožujka 2010. u Madridu, Španjolska. (Foto: Carlos Alvarez / Getty Images)

Plakatica za malu crnu haljinu daje snažan slučaj za crne remenaste sandale i brončane metalne polirane kombinacije. Trend i zabava, ali još uvijek pametni i sofisticirani. Nije loš način da budete.

U međuvremenu, na drugoj strani pedikerskog spektra je Francuska Raisa. (Zapravo, zaboravljam da sam to rekao. “Pedikerski spektar” zvuči poput nekog zastrašujućeg grafikona koji biste pronašli u uredu podijatora, pričajući prijetnje sportašima.) Bilo kako…

0420 pink heels pedicure bd
FOTO: Getty Images

LOS ANGELES, CA – 06. OŽUJKA: Glumica Francia Raisa stigla je u utorak, 6. travnja 2010. u Los Angelesu u Kaliforniji, u nastupnoj gala “Estrellas Por La Vida” u St. Jude Children’s Hospital. (Slika Alberta E. Rodrigueza / Getty Slike) *** Lokalni naslov *** Francuska Raisa

Što ja značilo za reći je da je to jedan od najzabavnijih pedikura / sandalnih kombinacija koje sam dosad vidio. Ti lukovi s naglaskom su Cosmpolitan koktel od obuće: Vjerojatno ružičasta, ludila, girly i prilično mnogo zajamčena da bi se nakon sat vremena osjećala osjetljivom. Osim toga, Raisa je doista povećala faktor sjaja nošenjem odgovarajućeg ružičastog noktiju i završavši cijeli izgled s nekoliko cvjetnih noktiju.

Hmmm.

0420 alex wang gold pedicure bd
FOTO: WireImage

LOS ANGELES, CA – 27. OžUJKA: Glumica Victoria Justice stigla je na Nickelodeonovu 23. Godišnju nagradu za djecu koja se održala 27. kolovoza 2010. u UCLA-inom Pauley Paviljonu u Los Angelesu u Kaliforniji. (Fotografija Steve Granitz / WireImage)

Pokušat ću se ne držati protiv glumice Victoria Justice da je ona, 17-godišnja, imala par Alexander Wang čipke i nisam. Ne, ja ću uzeti višu cestu i krenuti dalje od prljavštine obuće ljubomoran i samo dati joj rekvizite za glamming-up srebrni par čizme sa sparkly metalik noktiju poliranje.

Krenuti dalje, imamo brojne znamenke Stacy Keibler:

0420 gray metallic pedicure fd
FOTO: Getty Images

BEVERLY HILLS, CA – 27. OžUJKA: Glumica Stacy Keibler dolazi u American Cinematheque 24. Godišnju prezentaciju nagrade Matt Damonu u hotelu The Beverly Hilton 27. ožujka 2010. u Beverly Hillsu u Kaliforniji. (Foto: Frazer Harrison / Getty Images) *** Lokalni naslov *** Stacy Keibler

Moraš se svidjeti kako siva poljski metak čini par jednostavnih, nekako sitnih potpetica koje izgledaju žestoko.

Betcha ne može pogoditi tko su ti stunners! Napomena: Ona ima fab vreće, izgleda fab kao plavuša ili crnka i stvarno zna svoj put oko pleten frizuru.

0420 jessica alba heels bd
FOTO: WireImage

HOLLYWOOD – 23. OžUJKA 2010. Glumica Jessica Alba stigla je na program Tribeca Film Festivala i pokrenula party u W Hollywoodu 23. ožujka 2010. u Hollywoodu u Kaliforniji. (Fotografija Mark Sullivan / WireImage)

Yep, to je Jessica Alba koja izgleda kao da je prvo zaronjala u proljeće’s sci-fi trend s gumenim, scuba poput klin pete i pedikura u Avatar-esque sjena plave boje.

Naposljetku, za vas dame koji vole staru školsku pedijatiku, imamo Daey Fuentesovu va-va-voom petu:

0420 red pedicure louboutin bd
FOTO: Getty Images

LOS ANGELES, CA – TRAVANJ 06: Glumica / model Daisy Fuentes stigao je u utorak, 6. travnja 2010. u Los Angelesu u Kaliforniji, u nastupnoj gala “Estrellas Por La Vida” u St. Jude Children’s Hospitalu. (Slika Alberta E. Rodrigueza / Getty Slike) *** Lokalni naslov *** Daisy Fuentes

Ništa ne govori seksi poput para crnih vrhova i crvene boje. Imajte na umu kako duboki grimiz na njezinim nožnim noktima savršeno odgovara nijansama na petama njezinih Louboutins! Dobro učinjeno, Fuentes, dobro učinjeno.

__Koji jedan od ovih boja za pedikuru / kombo sandalnih stilova udara tvoju fancy? Koje pedikure polirane boje sportirate upravo sada? Hoćete li kupiti novi par sandala? Jonesing je preskočio u ljekarnu kako bi dobio novu boju za nokte? Na srodnoj bilješci: Jesam li ja jedina osoba koja * ne * pronađe kako se opušta pedikura? (To se škaklja!) __

Da biste to učinili, ovo izgleda kod kuće, isprobajte jednog od tih loših dječaka…

Više Estee Lauder…

…ili za više insekata lakova za nokte, zadržite se na pokretu:

* Kako napraviti svoj DIY noktiju poljski posao izgleda savršeno

* Naš omiljeni Nail Polish Hue u travnju 2010. godine

* 13 novih stvari koje možete učiniti s vašim noktima

Više načina za dobivanje glamura

Posjetite Shopglamour.com za slatke stvari počevši od samo 10 dolara!

Unesite najnovije nagradne igre Glamour!

Pratite nas na Twitteru

Dodajte nas na svoju iGoogle početnu stranicu

Fotografije: Getty Images