5 stvari koje biste trebali znati prije nego pokušavate ojačati svoje noge

Dobrodošli u Wax On, Wax Off tjedan! Tijekom narednih sedam dana gledat ćemo kosu na tijelu sa svih perspektiva – bez obzira hoćete li ga zagrliti, riješiti se ili samo razgovarati o tome. (Vi to učinite.) Uđite u razgovor tako da nas tweeting na @get_lipstick.

Prije otprilike godinu dana odlučio sam da sam imao dovoljno s brijanjem mojih nogu. To je jedan od dosadljivijih zadataka za njegu tijela, a toliko se toga ljuti zbog toga, od povremene iritacije kože na činjenicu da – iznenađenje – morat ćete ponoviti postupak već sljedećeg dana ako želite biti svilenkasta glatko (guste kose je blagoslov u većini slučajeva, ali ne toliko kad govorite nogama). Zaključao sam novo vrijeme sa ženom koju vidim za svoje bikiničke voske, i odlazim, nikad se ne osvrnem … sve dok nisam shvatio koliko novaca trošim.

U mom prigradskom salonu, vosak od pola nogu mi je oko 40 dolara. Pođite svaka tri tjedna i gledate godišnju stavku retka oko 680 dolara – nije jeftina. Dok sam bio zadovoljan načinom na koji je redovito podmazivši kosu rastu u tanjem i slabijem osjećaju, odlučio sam da ne mogu nastaviti s preuzimanjem kreditne kartice. Naoružan s nekoliko googlednih svjedočanstava i kompleta koji je kupljen na Amazoni, uzeo sam stvari u svoje ruke i počeli se voskom kod kuće. Prošlo je otprilike dva mjeseca otkad sam zameo metak, a stvari su bile neuredne i dobre. To svakako zahtijeva predanost vremenu, i nikada nisam imao savršeni rezultat kao i ono što sam dobio od profesionalaca, ali ja sam sretan što štedite gotovinu.

Sve što je reklo, postoji nekoliko lekcija koje sam morao naučiti na težak način. Ako bih ponovno mogao početi iznova, evo što bih želio znati.

Potražite rješenje koje će biti lako isprati.

Često bih se vraćao kući iz voska s ljepljivim mrljama koja su ostala iznad koje je trebalo ukloniti s dječjim uljem. Rješenje koje sam koristio (ovo je Nair Brazilian Spa Clay kit za vosak) je lakše čistiti toplom vodom i sapunom je trik. Uskočim u tuš nakon što sam gotova za lako čišćenje, i sve točke koje sleti na moje kupaonice sudoper ili na aplikatora su nestali sa sapunicom.

Ovo je ne vrijeme za žurbu.

Bio sam najočitiji tijekom moje inauguralne vožnje i polako sam postao lazniji. Kada se žurim ili ne obraćam pažnju, stvari postaju neuredne: zaustavio sam se na rabljenoj traci (tako grubo), dijelovi su se spustili na tepih ljepljivom stranom prema dolje i uništio sam vrh sudopera. Hvala Bogu što mi se ovo nije dogodilo … još. Ali naučeno poučno: Uzmite si vremena.

Držite traku blizu kože prilikom povlačenja.

Neki od mojih pokušaja bili su uspješniji od drugih, a odlučio sam da se uklanjanje dlačica odnosi na smjer kojim povlačim trake. Kad se popnem i odmaknem od kože, ostavit ću više dlaka. Povlačenje natrag i držanje trake što je moguće bliže mojoj nozi čini se da je pokret novca.

Kupite dodatne trake.

Proizvod Nair koji koristim dolazi s 10 traka koje ne pokrivaju cijeli posao. Isprati ih strips skuhati vode i ponovno ih koristiti (hvala, korisne Amazon komentare!), Ali Ja sam o investirati u paketu traka, tako da cijeli proces će biti brži.

Nemojte skakati ravno do DIY’inga.

U smislu tog faktora, ne mogu svatko razgovarati pojedinačno. Obično sam grimased malo u salonu, ali su zapravo pronašao moj DIY metoda biti manje bolno. Iako, da budem poštena, duže mi se vosak, tako da kosa nije tako debela kao i moje prvo putovanje. Zadovoljan sam odlukom da se zaludim u svoju kupaonicu, ali predlažem nekome da počne s profesionalnim. Vidjet ćete kako se stvari rade, a vi ćete se baviti s nešto manje tvrdoglavom kosom kad ulazi u vozačevo sjedalo.

Gledajte Lucy Hale Igrati opsjednute ili nepresušne: