Premjestiti, ostakljena: Krispy Kreme ima novu liniju luksuznih krafni

Kao da Krispy Kreme krafne nisu dovoljno skočile, brand nedavno je ostavio luksuz – da, luksuzna verzija poslastice. I dok Krispy Kreme ne može biti tvrtka koja se obično povezuje s luksuznim životnim stilom (toplina vašeg lica može biti točnija), ti su krafni definitivno luksuzni. Ulov? Dostupni su samo u Japanu.

Od 1. ožujka, japanske lokacije lanca nude luksuzne krafne Krispy Kreme u četiri okusa: Brulee smrvljena kava, zeleni čaj Adzuki, Sakura i Cafe Latte Bunny. Brulee grated krema će biti dostupna tijekom cijele godine, a ostatak će biti prodan za ograničeno vrijeme.

Brulee grated cream sastoji se od lagane šlagom prešane između dvije polovice slatkog krafne glazirane krafne s hrskavim ugrizom. Zeleni čaj Adzuki je “japansko-style donut”, a njegovo šlagom vrhnje je infused s Uji matcha (sitno zeleni čaj prah) i Hokkaido zrno grah paste. Sakura, što znači cvjetanje trešnje na japanskom, “koristi tijesto od trešnje i jagode koje su savršene za proljetnu sezonu”, a kombinira “slatkoću šlagom i umakom slatkog octa od jagode” kako bi stvorio izuzetan ukus. Kafić Latte Bunny, čija je rupica puna ispunjen slatkom zdjelicom, čokoladno je ostakljena i prelivena ukusnim badenim bademima. Pogledajte kako su divni:

krafne-Krispy-kreme.jpg
FOTO: Kompozitni. Krispy Kreme

Uzdah. Ako su samo krafni valjani razlozi za rezervaciju leta u Japan. Ali nemojte se smijati – Krispy Kreme nije potpuno zaboravio na SAD. Tvrtka je nedavno ponudila prilično najveću prodaju vezanu za krafnu ikad: Tri tjedna u veljači dala je besplatnu originalnu glaziranu krafnu sa svakom novom kavom, Smooth mješavinom. Dakle za one od nas koji ne žive u Japanu, postoji nada da će Krispy Kreme zadržati ukusne poslastice dolazeći na nove i inventivne načine. Sada BRB, imamo veliku želju krafne koja treba zadovoljiti ASAP.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 68